Ligurien

Byhus, 6+2 pers.

[Ref nr. 190517]

Portovenere v. La Spezia: Luksus feriebolig v. Cinque Terre og Middelhavet

Afstanden mellem ferieboligen og Middelhavet er bare få skridt. Meget længere kan man ikke komme vandet i Portovenere uden at få våde tæer. Det er i sig selv meget charmerende, men når lejligheden samtidig oser af luksus, kvalitet og god stil, kan det være svært at forestille sig en bedre base at udforske området ved Cinque Terre og La Spezia. Eller bare sidde på en af boligens terrasser og nyde livet på havnefronten og lade blikket følge livet på vandet.

Den lækre luksus feriebolig i Portovenere ved La Spezia er indrette på tre etager, der også hver har forskudte plan. Man er ikke i tvivl om tilhørsforholdet til Cinque Terre og Middelhavet. Faktisk er ikke bare interiør fyldt med historier her fra; nederste soveværelse med tilhørende en-suite badeværelse er formet som stævnen på en båd og de to små vinduer der er her, er faktisk fra en gammel fiskerbåd.

Men inden man overhovedet kommer så langt, er der foran hoveddøren, der ligger 8 trin over Middelhavet, en dejlig møbleret terrasse, hvorfra man på meget nært hold kan følge den gående trafik af gæster der valfarter i retning mod San Pietro Kirken, der ligger få skridt længere væk. Kirken blev i øvrig bygget oven på ruinerne af det tempel, der tidligere var bygget til ære for guden Venus. Portovenere betyder Venus’ havn og byen er i lighed med Cinque Terre en del af UNESCOs liste over verdensarv. Det samme er øen Palmaria, der ligger få svømmetag (eller en kort sejltur) fra indgangen og terrasserne til denne luksus feriebolig. Her skal man unde sig selv at tage over – om ikke andet så for at besøge øens restauranter, der er specialiserede i fantastisk fiskeretter, der kun laves i området her ved La Spezia.

Det samlede areal af luksus ferieboligen i Portovenere v. La Spezia er på 100 kvm. Ud over sove- og badeværelset på nederste etage, er boligen indrettet på første etage med to soveværelser med hhv. to enkeltsenge og dobbeltseng. Soveværelset med dobbeltseng har ensuite badeværelse med bruseniche. Det andet soveværelse har privat badeværelse med bruseniche og badekar, der ligger fire trin højere. På anden etage er boligen indrettet med stor, lys opholdsstue med balkon med panoramisk udsigt over Middelhavet – modsat retning af Cinque Terre. I stuen er der både særdeles bekvemme møbler, stort tv samt spiseafdeling. Køkkenet er beliggende endnu tre trin højere og har således udsigt ned i stuen samt ud over havet. Køkkenet er ligesom resten af boligen meget moderne og luksuriøst indrettet. Ud over komfur, ovn, fryser og opvaskemaskine finder man i køkkenet også et vinkøleskab.

Byen Portovenere ved La Spezia er meget hyggelig med smalle stræder med pastelfarvede huse, små, skæve specialbutikker og mange og fantastiske restauranter. Ferieboligen er beliggende næsten i enden af byen, hvorfor der ikke er biltrafik foran huset. Til gengæld kan man fra terrasserne følge den mængde turister, der vælger at begynde eller slutte turen ved Cinque Terre her. Der er netop over for huset en trappe ned i Middelhavet. Der er her ikke tale om en strand, men havnefront med store sten. Ønsker man strand, behøver man ikke bevæge sig mange minutters gang, for både i denne del af byen – nærmest havneanlægget og længere op i den mere centrale del af byen, er der masser af muligheder for sandstrand. Idet husets indretning bærer præg af luksus og dyrt interiør samt den meget nære placering ved vandkanten, ønsker udlejer ikke gæster med børn under 14 år. Der er air condition, wi-fi og vaskemaskine i huset.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 100 m

Indkøb - Afstand 100 m

Restaurant - Afstand 50 m

Lufthavn Pisa, 95 km

Nærmeste større by La Spezia, 12 km

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Antal soveværelser 3
Dobbeltsenge 2
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 3
Heraf en-suite badeværelser 2

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG   (i lavsæson dog min. 4 dage)

Depositum: 1000 EUR

Slutrengøring: 350 EUR

Air condition og varme: efter forbrug

Vælg bolig
Lavsæson 28.04.2018 - 02.06.2018
29.09.2018 - 03.11.2018
Specialperiode(r)
03.11.2018 - 22.12.2018
Mellemsæson 02.06.2018 - 30.06.2018
01.09.2018 - 29.09.2018
Højsæson 30.06.2018 - 01.09.2018
15.850 DKK / 11.975 22.150 DKK 31.600 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133