Poppi, Arezzo: Moderne ferieboliger med pool v. Nationalpark Casentino

Toscana

[Ref nr. 521915]

Poppi, Arezzo: Moderne ferieboliger med pool v. Nationalpark Casentino

Lejligheder, 4 - 9 pers.

Området v. Poppi er måske ikke det mest søgte mål for turister i Toscana. Alene det faktum burde få flere til at søge området øst for Firenze og nord for Arezzo. For her er masser af spændende oplevelser, hvortil der ikke er de samme køer og trængsel. For eksempel til Nationalparken Casentino, hvor floden Arno har sit udspring. Og med base i en moderne feriebolig med pool, er det svært at finde ankepunkter.

I Nationalparken Casentino v. Poppi, Arezzo finder man masser af oplevelser, der strækker sig fra det historisk, kulturelle som slotte og andre bygningsværker, til den smukke natur. Her er desuden masser af anlagte stier til løb, vandring og cykling. Nætterne er – også om sommeren – køligere end de fleste andre steder i Toscana, så morgen og formiddagstemperaturerne gør det muligt at udfordre sig selv fysisk, inden solen for alvor får fat. Efter en formiddag på hjul eller til fods kan man derfor med fordel søge hjem til et velfortjent hvil i en moderne feriebolig med pool.

Poppi, Arezzo er hovedby for Nationalparken Casentino og kendt som én af Italiens smukkeste landsbyer. Her troner slottet Castello Guidi og kan ses fra store dele af området og har været en slags prototype for Palazzo Vecchio i Firenze. Helt så gammelt er ferieboligerne her ikke – de har dog nogle år på bagen, med fremstår i dag moderne og med bekvemme faciliteter som for eksempel pool.

I virkeligheden er der tale om to forskellige komplekser med et antal moderne ferieboliger med pool v. Poppi, Arezzo. Der er i første kompleks syv ferieboliger der deler to pools. Desuden er der en ottende bolig, men denne har privat pool. Tre af disse ferieboliger er til udlejning her, nemlig Quercia, Ciliegio og Donna Clara. Fælles for de tre boliger er, at de alle er meget lækre, veludstyrede og med privat udeområde med panoramisk udsigt. 450 meter fra første kompleks er endnu et kompleks med seks lejligheder, hvoraf fem er til udlejning her. De fem lejligheder her er Aiolo, Grano, Orzo, Olivo og Vite. De fem lejligheder er lige så moderne og bekvemme og har også private, møblerede terrasser. Der er fælles pool også i dette kompleks.

Fælles for de moderne ferieboliger tæt på Nationalparken Casentino v. Poppi, Arezzo er legeplads, tennis- og fodboldbane og vaskeafdeling, der er beliggende i første kompleks. Gæster i andet kompleks kan benytte disse faciliteter, men må altså flytte sig 450 meter for det. Heldigvis er der så en lækker pool i andet kompleks, når man kommer tilbage til sin moderne feriebolig med vasketøjet og børnene, der har benyttet legepladsen, eller fodbold- og tennisbanen.

Alle de moderne ferieboliger v. Nationalparken Casentino er forskellige i størrelse og udtryk. Fælles for boligerne er dog den stilsikre indretning samt de bekvemme møbler og de veludstyrede køkkener. Dog er boligerne i kompleks et nok en smule mere moderne. Som gæst i første kompleks har man adgang til to pools, mens kompleks to har én fælles pool. Der er fra boligerne ca. 4,5 km ti Poppi, hvor man finder en række forretninger samt togstation med forbindelse til Arezzo, der ligger ca. 40 km væk. Der er 60 km. til Firenze, mens Cortona og Siena ligger hhv. 70 og 110 km. væk. De viste billeder er en blandet miks for at vise den generelle stil. Det er muligt at rekvirere et antal billeder konkret af de enkelte boliger fra begge komplekser.

Quercia, 125 kvm., 4 pers. Lejlighed på første etage privat med terrasse med bord og stole. Boligen er indrettet med opholdsstue med åben pejs, spisestue med direkte udgang til terrasse. Videre er der køkken med ovn, komfur, fryse- og køleskab, opvaskemaskine og kaffemaskine. Endelig er der to soveværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge. Begge soveværelser har en-suite badeværelser med bruseniche samt et tredje, fælles badeværelse.

Ciciegio, 115 kvm., 4 pers. Lejlighed på stueplan med terrasse med bord og stole. Boligen er indrettet med opholdsstue med åben pejs, spisestue med direkte udgang til terrasse. Videre er der køkken med ovn, komfur, fryse- og køleskab, opvaskemaskine og kaffemaskine. Endelig er der to soveværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge. Begge soveværelser har en-suite badeværelser med bruseniche samt et tredje, toilet.

Donna Clara, 215 kvm. 6 pers. Lejlighed i to plan med privat, overdækket terrasse. På stueniveau er boligen indrettet med opholdsstue med åben pejs og køkken med ovn, komfur, fryse- og køleskab, opvaskemaskine og kaffemaskine. Der er fra køkkenet direkte udgang til terrassen. Endelig er der toilet på stueniveau. På øverste etage er boligen indrettet med tre soveværelser med dobbeltseng og en-suite badeværelser med brusenicher.

Aiolo, 160 kvm., 6 pers. Selvstændigt hus i to plan med møbleret terrasse med egen grill. Nederst er boligen indrettet med stor opholdsstue med åben pejs, spisebord- og stole samt køkkenafdeling med komfur, køle- og fryseskab, opvaskemaskine og kaffemaskine. På øverste etage er boligen indrettet med tre soveværelser med dobbeltsenge og to badeværelser med brusenicher.

Grano, 205 kvm., 6 pers. Lejlighed på første etage med stor, privat, overdækket terrasse. Boligen er indrettet med stor opholdsstue med åben pejs og køkkenafdeling med komfur, køle- og fryseskab, opvaskemaskine og kaffemaskine. Videre er der tre soveværelser med dobbeltseng og en-suite badeværelser med brusenicher.

Orzo, 100 kvm., 4 pers. Feriebolig i to plan med privat, møbleret terrasse. nederst er boligen indrettet med lounge med brændeovn, spiseplads samt køkken afdeling med ovn, komfur, opvaskemaskine, kaffemaskine som åbent ildsted. Endelig er der på nederste etage soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brusekabine. Øverst er der soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruseniche.

Olivo, 170 kvm., 9 pers. Feriebolig i to plan med møbleret, overdækket terrasse. Nederst er boligen indrettet med lounge med åben pejs, spiseafdeling samt køkken med komfur, køle- og fryseskab, opvaskemaskine. Videre er der soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med bruseniche. Øverst er boligen indrettet med fire soveværelser med hver to enkeltsenge, der dog kan sættes sammen. Videre er der to badeværelser med brusenicher.  Ud over terrassen er der til boligen egen heve med gazebo, bord, stole og egen grill.

Vite, 100 kvm., 4 pers. Lejlighed på stueplan med delvist overdækket terrasse. Boligen er indrettet med opholdsstue med åben pejs, spisebord- og stole samt køkken komfur, opvaskemaskine, køle- og fryseskab samt kaffemaskine. Videre er der to soveværelser med dobbeltseng – det ene med en-suite badeværelse med bruseniche samt badeværelse med bruseniche til det andet soveværelse.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 29.09.2018 - 29.12.2018 Mellemsæson 28.04.2018 - 23.06.2018
22.08.2018 - 29.09.2018
29.12.2018 - 03.01.2019
Højsæson 23.06.2018 - 25.08.2018
9100 DKK 9975 DKK 13.250 DKK
9100 DKK 9975 DKK 13.250 DKK
11.100 DKK 14.900 DKK 19.825 DKK
9100 DKK 9975 DKK 13.250 DKK
11.100 DKK 12.425 DKK 16.525 DKK
7150 DKK 8325 DKK 11.050 DKK
11.050 DKK 16.525 DKK 21.975 DKK
7150 DKK 8325 DKK 11.050 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Dog min. 4 dage i lav- og mellemsæson

Evt. anvendelse af varme

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen