Stor villa med stor pool – Pienza og Montepulciano, Val d’Orcia

Toscana

[Ref nr. 532215]

Stor villa med stor pool – Pienza og Montepulciano, Val d’Orcia

Villa, 12 pers.

I særdeles idylliske og storslåede omgivelser ligger den enorme feriebolig på 600 kvm. i Toscanas smukkeste område, Val d’Orcia. Ud over at boligen er en stor villa, er der i haven anlagt en meget stor pool på 16 x 8 meter. Den store villa er beliggende særdeles pittoreskt med 14 km til hhv. Pienza og Montepulciano.

Den store villa med stor pool ved Pienza og Montepulciano er til 12 personer, der alle får særdeles meget plads. Villaen er placeret på en naturlig terrasse, og giver dermed en fantastisk panoramisk udsigt over området ved Val d’Orcia. Der er fem kilometer til Montecchiello, der er en af området mange, velbevarede middelalderlandsbyer.

I det hele taget er området i Val d’Orcia berømt for sin skønhed, uspolerede natur og velbevarede kultur. Området har lagt motiv til adskillige postkort og er desuden kendt i verden for store spillefilm som for eksempel Den engelske patient og Romeo og Julie, der er optaget i den fantastiske middelalderby Pienza. Montepulciano behøves næppe megen præsentation som én af Italiens berømte vinbyer. Ud over vinen, Vino Nobile di Montepulciano, er byen berømt for sine smukke bygningsværker.
Den store villa med stor pool er renoveret fra en tidligere bondegård til en særdeles komfortabel og luftig feriebolig i Val d’Orcia tæt på Pienza og Montepulciano. Den gennemgribende restaurering og renovering af ferieboligen er udført med stor respekt for den oprindelige arkitektur og med fokus lagt på en høj genanvendelsesrate af originalt materiale. Villaen er dermed en kostbar perle, med en bemærkelsesværdig harmoni mellem feriebolig og natur.
Straks man træder ind i huset, vil man betræde de for området kendte cotto-fliser, der er rå terracottaklinker. I den modsatte ende – loftet – vil man se de lige så anvendte toscanske egetræsbjælker, der er anvendt som synlige loftsbjælker. Ferieboligen er fyldt med buer, der skaber åbne og dynamiske rum og gør, at villaen ser endnu større og lysere ud. Værelserne er i fin harmoni med den generelle stemning i huset, da de også har rå lofter og cottogulve. Den store villa med stor pool er i to etager og har seks soveværelser, seks badeværelser og et fuldt udstyret køkken med køleskab med frys, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, samt gaskomfur. Vinduerne i villaen giver en enestående udsigt over det toscanske landskab ved Pienza og Montepulciano, Val d’Orcia, og det lys, der kommer udefra, afspejles overalt på grund af husets hvide vægge.
De tidligere stalde er blevet omdannet til en stor, lys spisesal, den gamle fårefold er nu grillplads, og høloftet udgør et stor soveværelse. Den dejlige arkade uden for huset er blevet udstyret med et spisebord og en træ-ovn. I stuen er der en stor stenpejs, der spreder en varm og hyggelig atmosfære hele vejen rundt. Ovenpå i den store villa med stor pool, er en stue indrettet med sofaer, hvis gammeldags rose nuancer hygger i hele lokalet. Her falder man hurtigt ned i gear, mens den knitrende ild i pejsen danner underlægningsmusik til en timelang skuen ud over det billedskønne landskab ved Pienza og Montepulciano, Val d’Orcia.
Haven omkring den store villa med stor pool i Val d’Orcia, er fyldt med ahorntræer, jordbærbuske, vilde roser, lavendel, salvie og rosmarin. Der er også en køkkenhave, hvor urter, artiskokker, asparges, tomater og salat dyrkes til gæsters fri afbenyttelse. Man kan her hente friske grøntsager og krydderurter som basis for velsmagende, toscanske retter. Vin og kød til grillen henter man rundt i de små specialbutikker eller måske i Pienza og Montepulciano.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger

Afstand til strand  110 km

Indkøb - Afstand  14 km

Restaurant - Afstand  5 km

Lufthavn  Firenze 130 km

Nærmeste større by  Siena 72 km

Glof - Afstand  26 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Vælg bolig
Lavsæson 02.01.2019 - 20.04.2019
27.04.2019 - 15.06.2019
14.09.2019 - 21.12.2019
Mellemsæson Højsæson 20.04.2019 - 27.04.2019
15.06.2019 - 14.09.2019
21.12.2019 - 02.01.2020
40.625 DKK - 47.100 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 500 EUR

Barnestol- og seng: 50 EUR/uge

Kæledyr: kun på forespørgsel mod pristillæg

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen