Østkyst Sicilien: lejlighed med havudsigt over Middelhavet ved Acireale, Catania

Sicilien

[Ref nr. 950106]

Østkyst Sicilien: lejlighed med havudsigt over Middelhavet ved Acireale, Catania

Lejlighed, 6 pers.

Man kan på forhånd indstille sig på, at man efter endt besøg i lejligheden med havudsigt over Middelhavet, sidder tilbage med en følelse af, at nu bliver det ikke bedre. Alene lejligheden er noget for sig, men når man samtidig bor i Acireale v. Catania, der regnes som en af de smukkeste og mest interessante byer på Siciliens østkyst – måske endda på hele øen, så er det svært at finde på, hvad der lige kunne have gjort opholdet bedre.

Lejligheden er beliggende med havudsigt over Middelhavet på strandpromenaden i Santa Maria la Scala; en fin lille stemningsfuld fiskerby på den mytiske Cyclops Riviera nær Acireale, Catania. Der er her masser af historie, sagn og skrøner. Måske det sted på Siciliens østkyst med allerflest af netop den slags. Her findes der desuden masser af kulinariske udfordringer, der bare venter på at blive opdaget og indtaget.

Det er ikke den spektakulære havudsigt Middelhavet ved Acireale, Catania, der er en fryd for øjet. Boligen er beliggende i en bugt, hvor der ligger masser af træfiskerbåde malet i traditionelle farver. Lejligheden på Siciliens østkyst er udstyret med alle tænkelige bekvemmeligheder og omgivet af rummelige terrasser, der er idéelle til at gennemføre både en romantisk og afslappet ferie med rytmerne fra havet som lydkulisse. Selve ejendommen, der huser lejligheden, er kun få meter væk fra en lav klippekyst, der stiger forsigtigt til havet. Ferieboligen kan komfortabelt bebos op til seks gæster (selvom det ikke passer til familier med børn) og indeholder en stor, lys opholdsstue, et veludstyret køkken og tre komfortable soveværelser med private badeværelser. Et af soveværelserne har selvstændig, ekstern indgang.

Lejligheden på Siciliens østkyst er på første etage indrettet med stue, soveværelse med dobbelseng med en-suite badeværelse med brsueniche, samt soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med badekar. Desuden er der veludstyret køkken med opvaskemaskine, fryser og køleskab. Stuen er indrettet med lækre og bekvemme møbler og tillader at drive og dase inden døre men stadig med uhindret udsigt over havet. På stueplan, med egen indgang, er der soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med bruseniche. Der er air condition i alle værelser. Udvendig er der gårdhave og terrasser med pergola og solpladser med en misundelsesværdig udsigt over Middelhavet ved Acireale, Catania. Der er overdækket spisebord- og stole samt grill udendørs.

Lejligheden ved Acireale er smagfuldt  indrettet med en blanding af moderne design og antikviteter. Der er taget højde for alle detaljer og kombinationerne af netop det moderne og det antikke er udsøgt harmonisk, der vidner om ejers sikre stil og sans for indretning. Det er en fantastisk lejlighed at anvende som base for at udforske nogle af de fantastiske oplevelser der lige uden for døren her på Siciliens østkyst. Det kunne eksempelvis være de karakteristiske havnebyer Aci Trezza og Aci Castello. Det ville også være oplagt at besøge Etna samt de interessante byer Catania, Taormina og den legendariske Syracusa. Men også mindre byer som Modica, Scicli, Noto og Ragusa er oplagte mål for besøg.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2018 - 28.04.2018
29.09.2018 - 05.01.2019
Mellemsæson 28.04.2018 - 23.06.2018
01.09.2018 - 29.09.2018
Højsæson 23.06.2018 - 28.07.2018
25.08.2018 - 01.09.2018
Specialperiode(r)
28.07.2018 - 25.08.2018
17.425 DKK 20.725 DKK 25.675 DKK / 29.800 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES MIN. 7 NÆTTER 

ankomst- og afrejsedage efter ønske

Depositum: 500 EUR

Varme og el ( herunder air condition): efter forbrug

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen