Leiligheter, 2-6 pers.

[Ref nr. 220116]

Residence L’Ulivo v. Grand Hotel Villa Serbelloni, Bellagio, Comosjøen

Omgitt av vann på alle kanter ligger Bellagio på spissen av tangen, som danner spissen i Comosjøen. Leilighetene, Residence L`Ulivo, tilhører luksushotellet Grand Hotel Villa Serbelloni, hvor man som mer ydmyk gjest i leilighetene allikevel har ganske mange fortrinn, for eksempel privat strand og et svømmebasseng med fantastisk utsikt over hele sjøen. Og skulle det blir for overveldende og for mye luft i håret, kan man bare trekke inn på hotellet – der er det nemlig to oppvarmede bassenger med jacuzzi, geysir og foss, til fri bruk.

Bellagio i sig selv er en meget interessant by med stejle gader, masser af restauranter, vinbarer, brugskunstbutikker og specialbutikker. Der er altid en hyggelig og munter summen i byen, der ikke er særlig stor, men til gengæld helt fantastisk flot og hyggelig. Den smukke havnefront med de mange farverige blomster kan følges fra ferielejlighederne Residence L'Ulivo ved Grand Hotel Villa Serbelloni og ind til færgernes anløbspladsen. Her vil man opleve masser af fristelser i form af dejlige restauranter, der alle kæmper om at sende mest velduft ud på promenaden ved Comosøen.

Fra anløbspladsen er der færger fra Bellagio til byerne på begge bredder af Comosøen. Det vil derfor hurtigt kunne lade sige gøre at bevæge sig rundt til de spændende byer på både øst- og vestsiden samtidig med, at man har sin bil parkeret ved Residence L'Ulivo ved Villa Serbelloni.
Der er i alt 13 ferielejligheder i tre størrelser; hhv. 42, 47 og 52 kvm., ved Grand Hotel Villa Serbelloni. Lejlighederne i Residence L'Ulivo, er enkelt, men smagfuldt indrettet med fuldt udstyret køkken, satellit-tv, værdiskab og air condition. Der er fra alle lejligheder en dejlig udsigt over Comosøen og få skridt til de spændende butikker, barer og restauranter i Bellagio.
Residence L'Ulivo nyder godt af at være en del af det smukke og berømte Grand Hotel Villa Serbelloni i Bellagio, hvorfor man som gæst tildeles flere privillegier. Ikke mindst de omtalte pool-områder og den private strand. Der følger strandhåndklæder med i lejemålet. Desuden har man adgang til fitness-centeret, der ligger i samme bygning som ferielejlighederne. Endelig har man adgang til hotellets lounges, hvor der er musik om aftenen samt adgang til hotellets balkoner, hvorfra udsigten over Comosøen er episk. Der er i lejlighedsbygningen andre rekreative rum samt udendørs lejeplads for børn. Endelig er der i bygningen flere terrasse-områder med udsigt over Comosøen. I tilkøb kan bestilles adskillige wellness-og fittness-oplevelser, squash- og tennisbane samt andre bekvemme services.
Praktiske oplysninger

Avstand til strand 

Innkjøp - Avstand 100 m

Restaurant - Avstand 

Airport Bergamo 65 km

Nærmeste større by Como 30 km

Pool

Kjæledyr er tillatt

Trådløst internett

TV

Aircondition

Rengjøring inkludert

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UTLEIE LØRDAG-LØRDAG

Prisene er pr. uke for 2 pers.

Ekstra seng: 150 DKK/dag

Velg bolig
Lavsæson 03.03.2017 - 26.05.2017
02.09.2017 - 10.12.2017
Mellemsæson Højsæson 27.05.2017 - 01.09.2017
6350 DKK - 8825 DKK
7750 DKK - 9550 DKK
12.800 DKK - 13.875 DKK
Velg ankomst- og avreisedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke tilgjengelig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133