Mindre villa med air condition i baglandet til Trapani og Erice

Sicilien

[Ref nr. 910406]

Mindre villa med air condition i baglandet til Trapani og Erice

Villa, 5 pers.

Ikke isoleret, ikke forladt og alene, men dog i fredfyldte omgivelser i baglandet til Trapani og Erice, ligger huset – en mindre villa, gennemført og smagfuldt indrettet, med moderne bekvemmeligheder som for eksempel air condition. Villaen er til familien der nyder hinandens selskab – og ikke andet. Der er lige dejligt ude som inde. Dette er en rigtig god løsning for familien, der værdsætter æstetik og smukke omgivelser – og har tiden til at opleve Sicilien i eget tempo.

Ferieboligen i baglandet til Trapani og Erice er i ordets bogstaveligste forstand en mindre villa. Der er bare to soveværelser: et med dobbeltseng og et med en enkeltseng. For at få adgang til det mindste værelse, skal man gå gennem det største. Det er altså ikke en feriebolig velegnet for gæster, der gerne vil have en høj grad af privatliv, men nok mest til en familie med to eller tre børn. Den store stue er indrettet med komfortable møbler – her i blandt to enkeltsenge. Husets badeværelse er udstyret med bruseniche. Der er også et fint, hyggeligt og veludstyret køkken, der blandt andet indeholder ovn, komfur, køleskab med fryser samt opvaskemaskine. Køkkenet ligger tre trin nede i forhold til de øvrige værelser, og danner dermed en lille eksklusiv og hyggelig afdeling i huset. Der er spiseplads i køkkenet samt udgang til terrasser. Huset er komfortabelt udstyret med air condition.

Den mindre villa i baglandet til Trapani og Erice er generelt meget smagfuldt og gedigent indrettet i pastelfarver. Der er masser af traditionelt, siciliansk brugskunst og alle møbler er nøje udvalgt. Det samme er de matchende gardiner og tekstiler. Man har indtryk af, at men kommer i en traditionel, siciliansk bolig, hvor indretningen alligevel er fulgt med tiden, og de moderne og komfortable faciliteter som air condition og wi-fi, er integreret helt naturligt og uden at skubbe den ene tidsalder ind i den anden.

Terrasserne til den mindre villa er i flere plan. Der opnås her en høj grad af frihed og privatliv, og man kan fra de bekvemme møbler se vidt ud over baglandet ved Trapani og Erice. Terrassen er beklædt med flotte klinker, der fuldender – eller indleder – det samlende positive indtryk af en rigtig fin, lille feriebolig på Sicilien. På terrassen finder man foruden grill også den tilhørende pool. Det skal ikke være mogen hemmelighed, at der ikke er tale om et olympisk bassin, men med sine 4 x 2,5 meter i længde og bredde og 1,40 meter i dybden, udelukkende har effekt af en lege- og svaleplads. Det har dog sin berettigelse med en nedkøling af kroppen, for selv om man er henslængt i de terrassens komfortable møbler – endda under parasoller – så vil man i de fleste tilfælde nok have endog meget stor glæde af at hoppe i bassinet. Eller måske gå inden døre, hvor huset er nedkølet ved hjælp af air condition.

 

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2018 - 26.05.2018
29.09.2018 - 05.01.2019
Mellemsæson 26.05.2018 - 30.06.208
01.09.2018 - 29.09.2018
Højsæson 30.06.2018 - 28.07.2018
25.08.2018 - 01.09.2018
Specialperiode(r)
28.08.2018 - 25.08.2018
6700 DKK 8200 DKK 10.825 DKK / 13.300 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Funktionen Vis på kort angiver ikke den præcise adresse, men en generel antydning af boligens placering. Præcis adresse oplyses efter reservationens gennemførelse.

Depositum: 400 EUR

Air condition og el: inklusive op til 150 kWh. Her over 0,40 EUR/kWh

Barneseng og stol: uden beregning på anmodning

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen