Milano, Naviglio Grande: moderne lejlighed med air condition og wi-fi i byens nye, hippe kvarter

Comosøen & Lombardiet

[Ref nr. 200116]

Milano, Naviglio Grande: moderne lejlighed med air condition og wi-fi i byens nye, hippe kvarter

MILANO - lejlighed, 2+2 pers.

Milano er og bliver én af de byer, man bare må se.  Det er der mange god grunde til, men uanset hvad man kommer efter, vil de fleste søge i byens nye, hippe kvarter ved kanalerne, Naviglio Grande. Det er her, der lækre restauranter, de skæve butikker og de cool clubs er. Og det er i øvrigt her, den moderne lejlighed med air condition og wi-fi ligger.

 

De fleste der bare overvejer Milano – enten igen eller for første gang – har en forestilling om byen. Og byen har masser at byde på. Ikke mindst er det modens højborg og stedet, hvor mange fashionable og prominente personer mødes. Ligeledes kommer mange til byen på grund af dens arkitektur, kultur og historiske referencer, men i dag kommer lige så mange til byen for at mærke en de nye attraktioner, der passer perfekt ind i både mode, kultur og historie: enoturismo; mad, vin og atmosfære. Og hvorfor så ikke bo midt i det hele; der hvor netop restauranterne ligger side om side og kæmper om at være den bedste - i bydelen Naviglio Grande, i en moderne lejlighed med wi-fi og air condition?
Selve området Naviglio Grande i Milano hentyder til kanalen af samme navn. Området er dermed, som man kender fra andre større byer, bygget op langs vandet, og de gamle pakhuse og lagerhaller udgør efter en kraftig renovering selve kernen i kvarteret: restauranterne. Der er masser af liv og en helt særlig stemning, som milaneserne selv søger. Det gør det bestemt ikke mindre attraktivt at bo i netop det område. Når så lejligheden oven i købet er lækker og moderne med air condition og wi-fi.
Lejligheden i Naviglio Grande i Milano er beliggende på femte etage, og man kan benytte sig af netop den fysiske placering til at træne egen fysik ved at forcere trapperne – eller man kan bekvemt benytte sig af elevatoren. Den moderne lejlighed kan bebos af fire personer. Boligen er indrettet med dobbelt soveværelse, stor opholds- og spisestue med dobbelt sovesofa, badeværelse med bruseniche og vaskemaskine samt fuldt udstyret køkken med ovn, komfur, opvaskemaskine, elkedel og kaffemaskine. Lejlighedens udtryk er meget romantisk. Farverne er bløde og møblerne i elegant, provancalsk stil. Lejligheden er for nyligt renoveret og indrettet med højhastigheds wi-fi og seneste generation af air condition. Man finder i lejligheden også strygejern- og bræt.
Den moderne lejlighed med air condition og wi-fi er en bekvem base for at opleve Italiens næststørste by. Her kan man, efter en dag i Milanos traditionelle seværdigheder – trække sig væk fra menneskemængden, brygge en kop kaffe eller sippe et glas vin og måske følge med i de hjemlige nyheder, inden man atter kaster sig ud i madtemplerne i Naviglio Grande.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
825 DKK 825 DKK 825 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES MIN. 3 NÆTTER - fri ankomstdag

Prisen er for 2 pers./nat. Ekstra personer: 100 DKK/pers./nat

Ved helt særlige (og sjældne) højtider og events i Milano kan prisen stige - dog max. 20%

Slutrengøring: 30 EUR

Barneseng: gratis på anmodning

Kæledyr: på anmodning

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen