Toscana

Villa, 10 pers.

[Ref nr. 553115]

Once in a life time oplevelse: Luksusvilla i klassisk stil v. Lucca og Pisa

Den overdådige og klassiske villa ligger med sin store, grønne have i meget kort afstand til både Lucca og Pisa. I det geografiske område Chianti, hvor der laves fantastisk vin, er her en mulighed for at holde ferie i vild luksus. Både udenfor ved poolen og i den velholdte have og indenfor i villaens aircondition-nedkølede stuer og værelser er der ro og smukt at være. 

Med pool og velholdt have

Den enorme have på omkring 10.000 kvadratmeter har flere hyggelige kroge at sætte sig i. Med blomsterne og oliventræerne i haven og de smukke bjerge i baggrunden er her til mange timers afslapning. Ved poolen er der solsenge, borde, parasoller og en bruser, hvor vandet bliver opvarmet af solen.

Der er også plads til at spise uden for ved spisebordet, der ligger tæt på køkkenet. 

Et hav af aktivitetsmuligheder
Villaen ligger kun fem og ti minutter fra henholdsvis Lucca og Pisa, som begge er byer, der har meget at byde på. Der er også gode muligheder for at spille golf i Italien, hvis man bor i denne villa. Der er hele tre golfbaner inden for en radius af 40 minutter i Montecatini, Forte dei Marmi og Tirrenia (Pisa). Der er også en tennisbane fire kilometer væk og endnu kortere til en rideklub.

Er man ikke så meget til at være aktiv i sommervarmen, men hellere vil forkæle sig selv, så ligger Terme di San Giuliano heller ikke langt væk med spabehandlinger og termiske bade.

Afstande:

  • Nærmeste landsby med indkøbsmuligheder, barer, restauranter og pizzaria – 2 km
  • Tennisbaner og rideklub – 4 km
  • Supermarked – 5 km
  • Pisa (lufthavn) – 20 km
  • Versilia-kysten, Viareggio stranden – 20 km
  • Versilia-kysten, Forte dei Marmi – 28 km
  • Firenze – 75 km

Det er også muligt at få skræddersyede ture til nogle af Toscanas vigtige steder. For eksempel til vingårde i Chianti, der er berømte for Chianti Classico-vine eller vinbarer i Lucca, hvor der også er koncerter næsten hver aften i S. Giovanni kirke. Eller hvad med en tur til berømte Cinque Terre, Portofino, operafestival ved Puccini søen, Ferrari udstillingen i Maranello Modena eller en smut i det store outletcenter for at købe Prada, D&G og Gucci.

Once in a life time

Det er virkelig en once in a lifetime oplevelse at få lov at bo i en overdådig villa som denne. Den klassiske stil er fuldstændig gennemført i både de antikke møbler, rummenes indretning, kunst og også hele haven rundt om. Villaen køles af til en behagelig temperatur med aircondition.

Stueetage: I villaens nederste etage, der er i plan med indgangen på bagsiden, er villaen indrettet med køkken i meget typisk toscansk stil. Det har et stort marmorbord og i køkkenet finder man to ovne, gaskomfur med otte blus, to køleskabe, to brødristere, kaffemaskine, opvasker, mikroovn, blender og service til omkring 20 mennesker. Bag køkkenet er et spiseområde, hvor man oplagt kan nyde sin morgenmad.

På denne etage har husholdersken sin lejlighed. Der er også to private bygninger på grunden. Den ene er til opbevaring og den anden en privat bolig. Der er dog sjældent nogen hjemme.

Første sal: Det er etagen ovenover, at man fra indgangen træder ind i den elegante hall, som fører ind til to store og hyggelige stuer, der oser af karakter og charme. Bag den ene af stuerne er en luksuriøs spisestue med plads til 12.

På denne etage er også to soveværelser. Den ene har dobbeltseng og privat badeværelse og det store har dobbeltseng, privat badeværelse med brusekabine og tv.

Anden sal: På anden sal er et soveværelse med to enkeltsenge i antikke sengerammer og privat badeværelse. Derudover et lille dobbeltværelse også med privat badeværelse. Her er et ekstra rum, der kan laves om til et lille ekstra enmandsværelse – dog mod betaling. Det sidste soveværelse er stort og har store vinduer med udsigt over haven – her er tv og privat badeværelse.

Derudover er der på anden sal et hyggeligt bibliotek med ildsted, tv og minibar, samt en stue med adgang til to terrasser med panoramisk udsigt over begge sider af haven. På denne etage er der også et stort garderoberum, hvor man kan stille sin bagage.

Så er man til luksus og klassisk stil, vil man komme til at føle sig hjemme her. Og det kan nok heller ikke undgås, at man kommer til at føle sig helt adelig.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 20 km

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Pisa, 13 km

Nærmeste større by Pisa/Lucca, 12 km

Golf - Afstand 4 km

Pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 5
Dobbeltsenge 5

Antal badeværelser 5
Heraf en-suite badeværelser 5

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 1200 EUR

Slutrengøring: 350 EUR

Ekstra seng: 140 EUR/uge/pers.

Barneseng- og stol: uden beregning

Aircondition: 150 EUR/uge

Evt. varme: 50 EUR/dag

Vælg bolig
Lavsæson 30.04.2022 - 04.06.2022
01.10.2022 - 05.11.2022
Mellemsæson 04.06.2022 - 02.07.2022
03.09.2022 - 01.10.2022
Højsæson 02.07.2022 - 03.09.2022
61.600 DKK 73.900 DKK 86.225 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133