Luksusboliger

TOSCANA, Siena, villa, 10 pers.

[Ref nr. 99530036]

Villa i Chianti på 600 kvm med kæmpe privat grund

Hvem kunne forestille sig at ruinerne af en 400 år gammel bondegård skulle ændres til den mest luksuriøse villa? Ikke desto mindre er det hvad der er sket i dette tilfælde hvor villa Pratola, der med sin helt unikke placering på det helt rigtige sted i Chianti, inviterer til ophold af uforglemmelig karakter. Ikke alene er villaen genopbygget af en kombination af de oprindelige materialer sammensat med helt hippe og yderst funktionelle materialer og bekvemmeligheder, den er også bygget efter krav om at skulle fungere så miljøvenligt som muligt.

Der er således tale om en villa der indeholder det bedste interiør, eksteriør og de bedste materialer og håndværk gennem de sidste 400 år. Villaen præsenterer en samling af både moderne kunst, antikke møbler og moderne, funktionelt materiel. Der er fem soveværelser – alle med en-suite badeværelser – flere af dem med badekar. Villaen er i flere forskudte plan – blandt andet er det gamle duetårn inddraget i beboelsen.

Der er dejligt, professionelt og fuldt udstyret køkken i villaen, der blandt andet indeholder 2 opvaskemaskiner, 2 ovne, gaskomfur samt vinkøleskab. Der er desuden et fantastisk åben-plan galleri. Villaen er fuldt udstyret med air condition og som gæst kan man nyde to velmøblerede stuer, en bekvem spisestue, en spille-stue med ex. pool-bord, bordfodboldbord, legetøj og børnebøger- og film. Desuden er der i villaen 3 fladskærms tv, to dvd-afspillere, laptop med internetadgang samt ipod-docking. Videre indeholder villaen motionsrum med maskiner samt et vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og strygejern.

Det kan være svært at afgøre, hvilke udendørs faciliteter der er det egentlige højdepunkt. Lad derfor blot være sagt, at i hjertet af villaen finder man en helt unik central gårdsplads med original grill og pizzaovn bygget i sten. Desuden er der i gårdpladsen stort bord og stole, der gør det svært at forlade området efter en al fresco middag.

Det skulle da lige være for at bevæge sig mod poolen, der med sit infinity-look åbner til det uendelige og betagende Chianti. Poolen byder på meget behagelige solstole samt et elektronisk cover, hvilket er en stor lettelse hvis der leger børn i området. Der er yderligere to terrasser – i forbindelse med spisestuen er en duftende pergola med overdækket spiseplads med fantastisk udsigt og fra den store stue er en bar-zone terrasse med sofa, lænestole og stearinlys hvorfra man kigger på den fantastiske pool.

Villaen har opsat solpaneler til varmt vand og gulvvarmen fyres med træ fra den store, velgroede have, der i sig selv er en oplevelse med gamle oliventræer, cypresser, krydderurter samt vinstokke. Vanding af haven sker ved hjælp af opsamlet regnvand. Villaen opnås via to aflåste porte. Der er carport til 10 biler i tilknytning til villaen.

Der er en del forskellige services inkluderet i lejemålet. Ud over en udvidet mængde udstyr til børn, så som høje stole, vugger, klapvogne, bæreseler og udstyr til babymad, er der til lejemålet også hørende to cykler til børn samt to til voksne. Der foruden er der tilknyttet en concierge til vejledning af al praktisk. Man vil ligeledes finde en velkomstpakke med dagligvarer, daglig rengøring af huset 6 dage om ugen, midtugentligt skift af linned og håndklæder samt en ejendomsmanager der står til rådighed 8 timer om dagen 6 dage om ugen.

Ud over de nævnte features er der mulighed for en meget lang række tillægs-features. Eksempelvis indkøb, ekstra rengøring, massage og yoga ved pool-kanten, in-house madlavningskurser samt en lang række andre tillægs-features. Kontakt venligst You Go for yderligere muligheder.

 

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 5,5 km

Restaurant - Afstand 5,5 km

Lufthavn 79 km

Nærmeste større by Siena 32 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Rengøring inkluderet

Grill

Antal soveværelser 5
Dobbeltsenge 4
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 5
Heraf en-suite badeværelser 5

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 1500 EUR

Kæledyr: Kun små hunde er velkomne

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson 04.03.207 - 27.05.2017
16.09.2017 - 23.12.2017
Højsæson 27.05.2017 - 16.09.2017
- 72.250 DKK 91.200 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133