Toscana

Villa, 6-10 pers.

[Ref nr. 501902]

Luksusvilla nær Castelfalfi Golf Club med unik beliggenhed og eksklusiv indretning

For mange herrens år siden, var byen Castelfalfi stort set ikke andet end et hul i jorden. Sådan skulle byens skæbne være i mange år, men inden for de fleste læseres levealder skulle tingenes tilstand ændres. I dag er byen berømt for sin meget store og eftertragtede Golf Club, der blandt mange andre luksuriøse tiltag lægger grund til en 27 hullers golfbane. Og bare syv kilometer fra banen, er en villa med unik beliggenhed og eksklusiv indretning opført.

Totalrenoveret med eksklusiv indretning

I virkeligheden er det mange år siden, villaen blev grundlagt og bygget, men inden for de senere år, har villaen gennemgået en omfattende renovering som betyder, at den i dag uden overdrivelse kan betegnes som en luksusvilla nær Castelfalfi Golf Club. Mange tiltag kan gøre en villa lækker, men en helt igennem unik beliggenhed gør alligevel den forskel, som netop adskiller villaen her fra andre lækre boliger. At man så har valgt at give den gas i form at eksklusiv indretning, trækker ikke ned i karakter. For eksempel er hele villaen tempereret med en underfloor cooling system, der lader det traditionelle aircondition meget tilbage at ønske. Og - nå ja - der er for resten også landingsplatform til helikopter, hvis man alligevel har sådan en med på ferie.

Unik beliggenhed og verdensstjerner i flok

Luksusvillaen har på flere måder en unik beliggenhed. Med udsigt over olivenlunde og skove, ligger villaen på toppen af en bakke. Her fra er der bekvem afstand til mange af regionens trækplastre - eksempelvis San Gimignano, der hvert år besøges af mange tusind gæster fra hele verden. Tøt på er også både Pisa og Lucca samt Casciana Terme, der er kendt for sine termiske spabade. Et andet af de helt store trækplastre er Andrea Bocellis Teatro del Silenzio i Lajatico. Hertil valfarter også mange tusind gæster fra hele verden hvert år i juli, når den berømte tenor og andre stjerner afvikler koncerter under åben himmel. Og endelig må man jo ikke glemme den særdeles anerkendte Castelfalfi Golf Club, der er beliggende bare syv kilometer fra villaen.

Lækker og luftig luksus

Luksusvillaen nær Castelfalfi Golf Club er med sine 220 kvm. i forskellige plan rummelig og bekvem for seks - ti gæster. På stueplan byder villaen på opholdsstue med højt til loftet og panoramisk vue over det frodige område. I den ene ende af stuen er der spisebord- og stole og udgang til husets veludstyrede køkken med blandt andet ovn, komfur, køl og frys samt opvaskemasskine. der er fra stue udgang til terrasserne med meget bekvemme møbler og spiseplads med udsigt over området nær Castelfalfi Golf Club. På grundplan er desuden to soveværelser. Det ene med to enkeltsenge, der dog kan sammensættes til dobbeltseng. Det andet soveværelse er indrettet med dobbeltseng og privat badeværelse med bruseniche. Tre trin ned fører til endnu et badeværelse med bruseniche. Husets øverste etage er indrettet med stor åben stue med to dobbelte sovesofaer. Endelig er der her soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse med badekar.

Eksklusivt udeområde

Til en luksusvilla med unik beliggenhed hører selvfølgelig et dejligt udeområde. Med masser af bekvemme møbler placeret forskellige steder på terrasserne, er det da også tilfældet her. Her fra kan man lade sig fascinere af den smukke udsigt nær Castelfalfi Golf Club. Om sommeren vil solen oftest sende temperaturerne på himmelflugt, hvorfor der på terrasserne også er et overdækket område, hvor man i ly for solstrålerne kan nyde en aperitif eller bare hænge ud i møblerne. Helt uundværlig er selvfølgelig poolen, der er bygget i grøn marmor og med romersk trappe. Der er masser af solstole rundt om poolen samt et solsejl, hvis man trænger til skygge efter et dyp i vandet. Den store have byder desuden på masser af plads til leg og boldspil samt et område dedikeret til italiensk kunsthave.

Også andet end golf

Selv om Castelfalfi Golf Club nok vil tiltrække mange gæster, er der også et anden vigtigt område i nærheden af luksusvillaen med eksklusive indretning: det geografiske område Chianti. Hertil vil mange kunne finde glæde ved at besøge områdets mange store og berømte vingårde, der producerer de berømte Chianti Classico rødvine. Området er i grove træk beliggende mellem Firenze i nord og Siena i syd. Her vil man kunne få masser af store vinøse oplevelser og medbringe et solidt lager af gode vine til ferien. Men vin alene gør det ikke - mad skal der også til. Derfor er det værd at slå et slag forbi den berømte Slagteren i Panzano. Her kan man få sig en helt anden oplevelse end den man måske er vant til i hjemlige supermarkeders slagterafdelinger. Alt i alt er der lagt op til både afslappende og oplevelsesrig ferie med udgangspunkt i én af områdets måske lækreste villaer.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 7 km

Restaurant - Afstand 3 km

Lufthavn Pisa, 53 km

Nærmeste større by Pisa 50 km

Golf - Afstand Castelfalfi Golf Club 7 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Antal soveværelser 3
Dobbeltsenge 3

Antal badeværelser 3
Heraf en-suite badeværelser 2

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 1000 EUR kontant

Aircondition: 0,45 EUR/kWh

Evt. varme: 4,50 EUR/m3

Barneseng: uden beregning på forespørgsel

Kæledyr: 50 EUR/dyr

Vælg bolig
Lavsæson 24.09.2022 - 15.10.2022 Mellemsæson 30.04.2022 - 11.06.2022
10.09.2022 - 24.09.2022
Højsæson 25.06.2022 - 27.08.2022 Specialperiode(r)
11.06.2022 - 25.06.2022
27.08.2022 - 10.09.2022
31.675 DKK 46.750 DKK 57.700 DKK / 50.100 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133