Toscana

Lejlighed, 2+2 pers.

[Ref nr. 550109]

Luksuslejlighed i Lucca centrum

Midt i Lucca, bare få minutters gang fra den inderste kerne i Lucca centrum, finder man en særdeles lækker luksuslejlighed. I virkeligheden er der tale om en rigtig egoist-lejlighed, for der er kun ét soveværelse. Der er til gengæld rigtig meget plads til de gæster, der bor i lejligheden. Og der er masser af lækkert interiør.

Lejligheden er placeret i en af den slags palazzo’er hvor man udefra ikke ved om det er godt eller skidt. I Lucca centrum er der masser af fantastisk velbevarede bygninger, men det er ikke alle, der er lige velholdte inden for portene. Det gælder dog ikke for bygningen, hvor denne luksuslejlighed er beliggende. Når portene åbnes, møder man helt ny verden. Her er elegant, højt til loftet og i det hele taget udstråler bygningen overskud.

Boligen, en luksuslejlighed i Lucca, er beliggende øverst og er i forskudte plan. Efter entréen finder man et mindre kontor, hvor der også er en sovesofa, der kan anvendes af to børn. Et par trapper op åbner til en meget stor stue, der er i åben forbindelse med køkken og spisestue. Endnu et par trin fører op til soveværelset med dobbeltseng og videre endnu til det dejlige badeværelse med bruseniche og vaskemaskine.
Luksuslejligheden i Lucca centrum er i periode af året beboet af ejeren, hvorfor alle bogreoler i stuen er fyldt med litteratur. I det hele taget vil man opleve en privat lejlighed i mest positive forstand, der dog ikke fremstår så privat, at man føler, men ikke kan bebo den. Det er en hårfin balance der afgør, om man kan bebo en privat lejlighed. Her rammer udlejer plet og man føler sig blot godt tilpas i boligen.
Der er ingen tvivl om, at danske og norske gæster har taget Lucca til sig som én af yndlingsbyerne i Italien. Og ikke uden grund. For her er alt hvad man behøver. Masser af gode restauranter og et rart miljø, hvor lokalbefolkningen både er meget gæstfri og samtidig meget stolte over deres by. Der er fuld gas på kulturelle begivenheder, og så er der, for de, der elsker at shoppe, en nærmest uudtømmelig mulighed. Med base i denne luksuslejlighed i Lucca centrum har man masser af muligheder for at opleve byen på nærmeste hold.
Luksuslejligheden i Lucca centrum er et særdeles godt alternativ til byens hoteller og bed & breakfast. Især set i lyset af, at en væsentlig del af ferie i Italien også går ud på at handle mad i de lokale butikker, gå hjem at kokkerere, vippe proppen af en flaske vin, for senere om aftenen at gå en tur ned i byen og sætte sig på en café eller deltage i en kulturel begivenhed.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 25 km

Indkøb - Afstand 100 m

Restaurant - Afstand 100 m

Lufthavn Pisa 25 km

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

FRI ANKOMSTDAG 

Min. ophold: tre nætter

Slutrengøring: 50 EUR

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
10.325 DKK / uge 10.325 DKK / uge 10.325 DKK / uge
1875 DKK / nat 1875 DKK / nat 1875 DKK / nat
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133