Luksusboliger

TOSCANA, Firenze, villa, 12 pers.

[Ref nr. 99500018]

Luksuriøs komfort med højt til loftet – Castello di Cabbiavoli

Med en historie der går helt tilbage til 1210 troner Castello Cabbiavoli, et palæ af storhed, elegance og overflødighed, frem på toppen af en grøn bakke midt i det berusende smukke Toscana. Palæet, der med sine 6 soveværelser meget let huser 12 gæster, er da også på alle måder et overflødighedshorn af kultur, arkitektur og ”lebensraum”. Palæet er totalt istandsat efter alle moderne ønsker. Her lades ikke meget tilbage at ønske for her er rig mulighed for at dyrke både driverliv, kulturhistorisk fordybelse og italiensk livsstil på højt niveau.

Stueetagen åbner til en stor, hyggelig pejsestue. Fra stuen snor en smuk marmortrappe sig op til første etage. Fra stuen gives videre adgang til resten af huset via en korridor. På stueetagen finder man ligeledes det rummelige og rigt udstyrede køkken med terracotta-gulve og bjælkelofter. Langs korridoren finder man et gæstebadeværelse samt en overdådig spisestue med franske vinduer samt en dør, der giver adgang til gården. Videre er der på stueniveau endnu en stue, den gule stue, med en speciel læse-alkove med tv, computer med internet samt fax-maskine. Endelig er der på denne etage et dobbelt soveværelse med en-suite badeværelse med jacuzzi.

For enden af den smukke marmortrappe fører en korridor til soveværelserne. Først møder man det gule soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med bruser og jacuzzi, på venstre hånd i korridoren finder man yderligere to dobbelte soveværelser med egne badeværelser; det ene med badekar og bruser, det andet med brusekabine. Slutteligt i korridoren ligger endnu et soveværelse med dobbeltseng. Dette soveværelse har balkon med udsigt over forhaven. Soveværelset har eget badeværelse med bruser og jacuzzi. Endelig er der på første etage vaskerum med garderobe. Herfra fører en anden trappe fører ned til stueetagen.

Som anneks til palæet finder man et middelalder-tårn. Tårnet, der kan dateres tilbage til 1200-talet er dermed en del af det oprindelige slot, og har egen adgang. I stueetagen finder man stuen, hvorfra en trappe fører op til tårnkammeret – et soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche. Tårnet, eller annekset, har en tagterrasse med et guddommeligt syn over landskabet.

Foran villaen er en stor have med en betagende udsigt over det toscanske landskab; et syn, der selv for enhver hard-core Toscana-entusiast må siges at være bjergtagende. Der kan ses helt til San Gimignano, hvis tårne man kan se i den fjerne horisont.

En trappe fører ned til den 10 x 5 meter store pool, der er omgivet af en græsplæne og en overdækket loggia. Der er brusebad og køleskab på dette nedre niveau.

Citronhuset der ligeledes pryder haven, er indrettet med en afslappende stue med seks buede vinduer der giver frit udsyn over landskabet. Der er stor udsigts-tagterrasse på citronhuset. Desuden er der en dejlig, rigt møbleret terrasse med solsejl.

Som noget helt specielt er der til palæet et tilhørende kapel fra det trettende århundrede, som oprindeligt var dedikeret til Sankt Bartolomæus. Kapellet er restaureret i det attende århundrede og indeholder en krypt.

I lejemålet indgår tre timers daglig hushjælp samt morgenmad. Der kan på forespørgsel tilbydes kok, indkøb samt butler. Villaen er indrettet til 12 personer, hvoraf de 4 personer kan være børn.

 

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 3 km

Lufthavn Pisa 49 km

Nærmeste større by Firenze 35 km

Golf - Afstand 20 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 6
Dobbeltsenge 4
Enkeltsenge 2

Antal badeværelser 6
Heraf en-suite badeværelser 3

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 1000 EUR - kan betales kontant, med check eller kreditkortoplysninger

El: op til 300 kWh inklusive - der over 0,30 EUR/kWh

Vælg bolig
Lavsæson 07.01.2017 - 27.05.2017
30.09.2017 - 23.12.2017
Mellemsæson 27.05.2017 - 24.06.2017
26.08.2017 - 30.09.2017
23.12.2017 - 06.01.2017
Højsæson 24.06.2017 - 26.08.2017
60.200 DKK 69.325 DKK 86.650 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133