Toscana

Villa, 10 pers.

[Ref nr. 550228]

Lucca: privat villa med saltvandspool

Ordene Lucca, privat villa og saltvandspool, kan få de fleste skandinaver til at pakke badebukser, t-shirts og klip klappere i en kuffert, starte bilen og rykke mod sydligere himmelstrøg. Villaen på 250 kvm., der er beliggende 10 kilometer fra nordboernes favorit-by i Toscana, er særdeles indbydende og har med sin unikke indretning masser af muligheder for forskellige gæster.

Det er ikke bare saltvandspoolen, der er unik for den private villa ved Lucca – det er hele måden at opbygge og indrette villaen på. Der er 10 sengepladser fordelt på seks soveværelser. Generelt fremstår villaen meget rustik med masser af de originale materialer genanvendt. Dette giver det helt rigtige og ægte toscanske udtryk, og de fleste vil med det samme føle sig rigtig godt tilpas i denne vellykkede restaurerede villa, hvor gamle materialer og moderne komfort kombineres i fin stil.

Nederst i den private villa finder man et meget stort og veludstyret køkken med spiseplads til 10 personer rundt om træbordet. Der er fra køkkenet udgang til en overdækket veranda, hvorfra man kigger ud i haven med saltvandspool. På nederste plan finder man desuden en stor, luftig stue med bekvemme møbler, tv, arbejdsplads, bogreol og åben pejs. Stuen har udgang til en anden overdækket veranda med komfortable møbler og krukker med grønne planter. Herfra er der udsigt over området i retning mod Lucca. Der er desuden på nederste plan et mindre badeværelse samt vaskerum med vaskemaskine og strygefaciliteter.
Øverste i ferieboligen er der fire soveværelser: to værelser med enkeltseng samt soveværelse med dobbeltseng. De tre soveværelser deler et badeværelse med bruseniche og badekar. Endelig er der master soveværelset med dobbeltseng og en-suitebadeværelse med bruseniche samt walk-in closet. Der er i hele den private villa masser af lys på grund af de store vinduer, der desuden giver et fantastisk udsyn. Ikke bare til den opvoksede have med masser af hyggekroge og saltvandspool, men også til den dejlige natur rundt om Lucca og Pisa.
Som anneks tilbygget den private villa ved Lucca, er der to studielejligheder, der hver har privat badeværelse samt rum med dobbeltseng og tekøkken. Uden for hver af de to lejligheder er der veranda med bord og stole og kig til den fristende saltvandspool. De to lejligheder kan forbindes via intern dør eller kan holdes totalt adskilte fra hinanden.
Den private villa ved Lucca er indhegnet hele vejen rundt og man opnår adgang via stor, elektrisk port. Haven er helt opvokset med masser af blomster, træer og buske samt en krydderurtehave, der kan anvendes af husets gæster. I haven finder man desuden den fristende saltvandspool hvor der også er bekvemme solstole og parasoller. Alt i alt er villaen meget velholdt og fremstår både sober og bekvem.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 30 km

Indkøb - Afstand 7 km

Restaurant - Afstand 4 km

Lufthavn Pisa 50 km

Nærmeste større by Lucca 10 km

Golf - Afstand 30 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Antal soveværelser 6
Dobbeltsenge 5
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 4
Heraf en-suite badeværelser 3

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 800 EUR

Slutrengøring: 250 EUR

Linned og håndklæder: 12 EUR/pers.

Barneseng: uden beregning

El: efter forbrug (typisk 50 EUR/uge)

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson 18.04.2020 - 13.06.2020
12.09.2020 - 24.10.2020
Højsæson 04.04.2020 - 17.04.2020
13.06.2020 - 12.09.2020
- 23.400 DKK 28.275 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133