Lucca: Romantisk landlig idyl i villa med delt pool og stor have

Toscana

[Ref nr. 552815]

Lucca: Romantisk landlig idyl i villa med delt pool og stor have

Villa, 10 pers.

Det er egentlig ikke fordi Lucca som sådan er en heksekedel – og så alligevel. Alligevel vil de fleste opleve, at de smalle gader og de åbne pladser er tætte af folk. Byen er måske en af de mest charmerende i hele Toscana. Alligevel er det meget livgivende at komme ud på landet efter en varm dag i byen. Som i dette tilfælde i romantisk og landlig idyl i en villa med pool og en stor have.

Den romantiske villa er beliggende ti km fra centrum af Lucca. Herude hersker der en særlig landlig idyl, hvor man ret hurtigt er langt fra pulsen i Lucca. Her kan man søge hjem efter besøg i byen, men omvendt ligger boligen ikke længere fra centrum, end at man kan tage derind flere gange om dagen. Man kunne jo få brug for at krybe i læ i den store have eller tage sig en opkvikkende dukkert i den pool, boligen deler med en anden ejendom (ref. nr. 552915).

Den romantiske villa er i virkeligheden to forbundne lejligheder, der i dag fungerer som én enhed. Villaen, der kan dateres tilbage til 1700-tallet, er beliggende i landlig idyl i en stor have. Der ud over vil man bemærke, at boligen også er omgivet af oliventræer, idet udlejer, der bor ca. 50 meter fra denne bolig, driver en mindre produktion af olivenolie. Den tilhørende pool deles med anden ejendom på den i alt 2000 kvm. store grund. Alle ejendomme på grunden var oprindeligt en del af bispedømmet i Lucca, hvorfor man ikke bare vil finde en dejlig og moderniseret feriebolig, men også en del af den lokale historie.

Selv om poolen deles med anden ejendom, er der til den romantiske bolig en stor, privat have og dejlige terrasser og grill. Fra haven gives et fint vue over det landlige og romantiske område udenfor Lucca. Herfra ses oliventræer, skov og marker. Der er i forbindelse med bassinet anlagt en overdækket pavillon, som også tillader at studere lokalområdet. Boligen er beliggende et par kilometer fra nærmeste lille flække, hvor man finder en butik til indkøb af madvarer samt en bar. Ellers er der kun kort afstand til Lucca, som tilbyder al form for indkøb og shopping.

Selve villaen er opdelt i to enheder på hhv. 65 og 60 kvm. Første lejlighed er på stueplan indrettet med stor og lys opholdsstue med satellit-tv, tre sofaer, spiseafdeling ved stort panoramisk vindue samt dobbelt sovesofa. Fra stuen er der udgang til haven. Videre er der på stueniveau mindre, åbent køkken med ovn, komfur, fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine samt strygefaciliteter. Seks trin ned fra stueniveau er der et mindre soveværelse med dobbeltseng med en-suite badeværelse med bruseniche. Der er fra soveværelset adgang til mindre walk in closet der videre giver adgang til et åbent soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med badekar. Fra netop denne lejlighed i huset er der adgang til overdækket terrasse med grill. Denne del af den romantisk idyl er helt privat og deles ikke, som den tilhørende pool, med andre.

Den anden del af villaen med delt pool i landlig idyl ved Lucca, er til 4 personer og er indrettet i samme romantiske stil som den første. Boligen er indrettet med lys spiseafdeling med stort, panoramisk vindue. Stuen har satellit-tv, bekvem lænestol og med udgang til haven. Videre er der mindre, åbent køkken med lille el-ovn, fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er fra køkkenet udgang til overdækket terrasse. Seks trin ned er boligen indrettet med mindre soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med bruseniche. Der er også fra dette soveværelse adgang til mindre walk in closet der videre giver adgang til et åbent soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med badekar.

Den romantiske villa i landlig idyl har 18 kvm. stor overdækket terrasse, der er møbleret til udendørs spisning. Der er desuden, otte trin ned, endnu et overdækket terrasseområde med bekvemme møbler og muret grill. Villaen har privat have, men deler pool med en villa, der sagtens kunne indgå i et samlet – og meget stort lejemål med plads til i alt 21 personer. Udover at villaen giver ud over let adgang til Lucca er der bare 23 km. til Pisa og 85 km. til Firenze. Området mellem netop Firenze og Siena er det geografisk område Chianti, hvorfra de berømte vine, Chianti Classico produceres. Der er derfor let adgang til mange og store oplevelser fra villaen her.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 05.01.2019 - 20.04.2019
09.11.2019 - 21.12.2019
Mellemsæson 20.04.2019 - 15.06.2019
14.09.2019 - 26.10.2019
Højsæson 15.06.2019 - 14.09.2019
21.12.2019 - 04.01.2020
Specialperiode(r)
26.10.2019 - 09.11.2019
13.325 DKK 19.675 DKK 23.600 DKK / 30.800 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Mellem- og lavsæson dog min 4 dage

Slutrengøring: 100 EUR

Depositum: 300 EUR

Barneseng: 25 EUR/uge

Varme: efter forbrug

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen