Lucca og Middelhavet: to lejligheder, én pool og eksklusiv udsigt v. Camaiore

Toscana

[Ref nr. 552715]

Lucca og Middelhavet: to lejligheder, én pool og eksklusiv udsigt v. Camaiore

Lejl. 4 pers. & 3+1 pers. / villa 6+2 pers.

Med en meget eftertragtet og eksklusiv udsigt over Middelhavet og Camaiore, ligger de to lejligheder – eller én villa, om man vil – i fredfyldte og idylliske omgivelser. Huset er som udgangspunkt meget typisk for området ved Lucca, men man skal ikke være der længe, før man opdager, at her er brugt ekstra energi og bedre materialer i renoveringen, end man oplever mange andre steder. 

Der er kun få hundrede meter ned til den lille flække, hvor man finder et par restauranter og ellers ikke ret meget mere. Det skulle da lige være kirken, hvis klokke bimler og minder én om, at man faktisk er i en anden kultur end den hjemlige. Området mellem Lucca og Middelhavet byder dog på et utal af små og mellemstore landsbyer – for eksempel Camaiore, hvor man kan gøre gode indkøb og finde flere specialbutikker og restauranter. Huset med de to lejligheder, den fælles pool og den eksklusive udsigt er med andre ord beliggende i meget fredfyldte omgivelser.

For at komme til huset med de to lejligheder, er man nødt til at bevæge sig op i bjergene, gennem hårnålesving og igennem nogle af de småbyer, der ligger ved Lucca og Camaiore. På et tidspunkt kommer man ikke længere, og man parkerer sin bil på en anvist p-plads. Her fra er der 150 meter til fods. Dog sørger udlejer for, at man på ankomst- og afrejsedage får transporteret sin bagage i en lille trehjulede Ape-scooter. For enden af vejen viser det sig nu, at dette er alle anstrengelser værd, for fra alle vinduer, terrasser, haven og selv fra poolkanten, er der en unik og eksklusiv udsigt over Middelhavet til Elba og i klart vejr endda til Corsica.

De to lejligheder ved Camaiore er helt adskilte og har separate indgange og private terrasser, der begge har eksklusiv udsigt over Middelhavet. Det er muligt at åbne en forbindende dør mellem de to lejligheder, så der faktisk er tale om en villa med fire soveværelser og tre badeværelser. Idéelt kan villaen bebos af syv voksne eller seks voksne og to børn. I det tilfælde er der tale om en yderst eksklusiv privat villa med pool tæt på Lucca og Pisa. I den veltrimmede 500 kvm. store have finder man husets pool, der deles mellem de to lejligheder. Rundt om poolen er der terrasse med bekvemme møbler og parasoller samt pool-hus, hvor man finder køleskab til læskende drikke. I haven vil man også finde skyggefulde områder under de store træer. Generelt er der tale om yderst bekvemme, komfortable og stilfulde møbler – ude som inde. Sengene er forsynede med ortopædiske madrasser. I det hele taget fremstår boligen som et meget vellykket miks af nyt og renoveret gammelt. Her er begreber som komfort og kvalitet en selvfølge.

Lejl. Bernardo, 4+1 pers., 90 kvm. Lejlighed med privat indgang fra nederste del af haven og terrasse med markise og klassiske møbler. Indendørs er der åbenplan-stue og køkken. Stuen er indrettet med sofa og sovesofa, tv og åben pejs. Trin op fører til endnu en stue, badeværelse med bruseniche samt en garderobe. Første etage er indrettet med to soveværelser med dobbeltseng, queensize, samt badeværelse med brusekabine.

Lejl. Giorgio, 3+1 pers., 75 kvm. Lejlighed på 2. og 3. etage med privat tagterrasse. Lejligheden er indrettet med stue med åben pejs, veludstyret køkken med opvaskemaskine samt to soveværelser. Det ene soveværelse er dog ikke større end én voksen eller to børn kan dele det. De to soveværelser deler et badeværelse med bruseniche.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 14.04.2018 - 12.05.2018
29.09.2018 - 20.10.2018
Mellemsæson 12.05.2018 - 16.06.2018
15.09.2018 - 29.09.2018
Højsæson 16.06.2018 - 29.09.2018
13.500 DKK 14.675 DKK 17.800 DKK
12.700 DKK 13.500 DKK 15.450 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 600 EUR/lejl.

Depositum indbetales på særskilt konto hos You Go, og tilbagebetales ca. 7 dage efter lejemålets ophør. Tilbagebetaling af hele eller dele af beløbet er alene betinget af udlejers tilkendegivelse.

Gas og el afregnes efter forbrug

Opvaskemaskine: kun i lejl. Giorgio

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen