Lierna v. Varenna – villa med direkte udgang til strand

Comosøen & Lombardiet

[Ref nr. 2300307]

Lierna v. Varenna – villa med direkte udgang til strand

Villa, 8 pers.

Ankom til Lierna - få kilometer syd for Varenna - i god tid før check in. Spis en frokost på ristorante Crotto. Maden kan nydes sammen med et par gode glas vin - for man er færdig med at køre: Villaen ligger præcis på den anden side af vejen, hvor en elektriske port dovent glider til side og åbenbarer en enorm parklignende have. Her kæmper cypresser, cedertræer, eg, blåregn og jasmin om retten til at være smukkest og mest frodig. Haven er med sine 2000 kvm meget anvendelig. Villaen her er i to plan, og ligger i bunden af haven – med direkte udgang til den strand, der anses for at være søens bedste.

Villaen med direkte udgang til strand, er beliggende i den lille ikke-turistprægede by Lierna, blot fem km fra Varenna, der til gengæld er en meget besøgt by på grund af sin smukke havnefront og smalle, stejle gader.

Villaen i Lierna består på grundplan af fire soveværelser og tre badeværelser. Fordelingen er denne: soveværelse med queensize seng, dør direkte ud til haven samt en suite badeværelse med bruseniche. Andet soveværelse har to enkeltsenge - dobbeltseng på anmodning. Dette soveværelse har ligeledes adgang til haven samt en suite badeværelse. Tredje soveværelse har queensize seng, dør direkte ud til haven samt en suite badeværelse med bruseniche. Det fjerde soveværelse er indrette med to enkeltseng og adgang til gårdhaven, der ligger direkte mod stranden. Endvidere er der vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler, strygebræt og lign.

Fra stueplan i villaen i Lierna fører en 16-trins trappe direkte op til et enormt, åbent rum med gulv-til-loft vinduer og møblerede terrasser på begge sider. Den ene terrasse vender mod den store, smukke have hvortil en trappe fører ned. Herfra kigger man endvidere ind i det massive bjergparti, der tårner sig op på den anden side af vejen. Den anden terrasse er behæftet med stor risiko for tidsrøveri – i hvert fald er det let at forfalde til livsnyderi og iagttagelser, idet man kigger ud på stranden, søen samt de små byer og de voldsomme bjerge på den anden side.

Rummet man træder op i er ét stort rum med spisebord- og stole, opholdsstue med meget komfortable møbler, åbent ildsted, satellit tv, cd-spiller, ADSL-internetadgang samt et stort, meget veludrustet køkken. Bemærk at ejeren af huset er indehaver af en lokal restaurant, hvilket har sat sit præg på valget af køkkenudstyr. Her er ganske enkelt alt udi udstyr. Og ikke et hvilket som helst! Der er på denne etage desuden service-badeværelse.

Stranden og strandpromenaden er et kapitel for sig. Man har her en meget solbeskinnet strand hvor vandet lader sig rense af bjergenes vandløb. Stranden ved Lierna syd for Varenna er særdeles børnevenlig i modsætning til andre steder, hvor søen dyb (dette er Europas dybeste sø) meget hurtigt viser sit ansigt. Tæt på villaen er der en mindre marina.

Villaen ligger i den meget smukke by Varenna, der byder på lettere indkøb i supermarked, slagter samt barer og restauranter. Ejeren af villaen har man allerede mødt - det er nemlig den samme person, der ejre og driver ristorante Crotte. Menuen er autentisk og naturligvis med sæsonens og områdets produkter som ingredienser. Både restaurant og det udendørs serveringsområdet ligger aldeles pittoreskt i skyggen af store, hundrede år gamle træer.

Varenna ligger kun 5 km fra Lierna. Fortsættes yderligere 3 km nord på kommer man til den meget betagende by Bellano, der har en stor, aktiv marina og et spændende restaurant-liv ved havnefronten. 12 km syd for Lierna ligger vestbreddens hovedby, Lecco, der byder på alt, hvad man kan ønske sig af en større by. Der er meget smukt og frodigt. Gennem dag og aften sker der flere generationsskift, sluttende med de unge studerendes festlige og hyggelige liv på byens restauranter, der i løbet af aftenen er ommøbleret til musikcaféer og spillesteder. Der er ligeledes her rig mulighed for besøg på stranden, der grænser direkte op til byens centrum.
 

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 05.01.2019 - 20.04.2019
28.09.2019 - 21.12.2019
Mellemsæson 20.04.2019 - 08.06.2019
31.08.2019 - 28.09.2019
21.12.2019 - 04.01.2020
Højsæson 08.06.2019 - 31.08.2019
11.750 DKK 17.500 DKK 25.650 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 300 EUR

Slutrengøring: 100 EUR

Forbrugsudgifter: 140 EUR/uge

Evt. varme: 1,20 EUR/m3

Barneseng: Gratis mod forudbestilling

Barnestol: Gratis mod forudbestilling

Hushjælp: 15 EUR/time

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen