Comosøen & Lombardiet

Lejlighed / bed & breakfast, 2 - 6 pers.

[Ref nr. 2301016]

Alla Bonacina, Lecco, Comosøen – lejlighed, bed & breakfast

Hos Alla Bonacina bed & breakfast i udkanten af Lecco, sydligst by i Comosøens østlige ben, finder man en helt usædvanlig ro. Og blot en spadseretur herfra syder livet i byen, der blandt andet tæller et teknisk universitet. Herfra kan man begive sig på ture langs hele Comosøen eller blot fortabe sig i livet på caféerne og på havnefronten i Lecco. Man kan sætte sig i et tog og være i Milano på en time eller man kan hoppe på en af de utallige både, der sejler rundt på søen og se den helt unikke natur fra sø-siden.

Lejemålet hos Alla Bonacina bed & breakfast, Lecco, kan kombineres på flere måder. Der er i hovedhuset to værelser. Det ene stort med dobbeltseng, det andet mindre og med enkeltseng, udlejes som bed & breakfast. Bemærk, at det mindste rum deler badeværelse og bør kun lejes for få dage. til gengæld kan de to rum i hovedhuset lejes sammen og deles om badeværelse. Der indgår naturligvis morgenmad, der er af en vis beskaffenhed. Det er udlejer selv, der dyrker og tilbereder langt hovedparten af ingredienserne. De øvrige er købt efter princippet: kun det bedste er godt nok.

Fra haven i Alla Bonacina Bed & Breakfast, Lecco, fører en stentrappe op til et selvstændigt hus, Cottage. Her er to værelser med dobbeltsenge og eget badeværelse. Disse to værelser kan enten lejes samlet eller separat – enten som bed & breakfast, eller som en lejlighed, hvor man får privat køkken med. Dette kræver dog min. fire nætter. Man kan tillige kombinere mulighederne, således at man både får serveret morgenmad i hovedhuset og derudover har privat køkken – præcis uden for værelsernes fællesareal. Lejer man begge værelser – enten som lejlighed eller som bed & breakfast, har man privat have. der er mulighed for op til to ekstra senge i det ene værelse. Dette er dog forbeholdt børn. Børn under fem år er gratis.
Der er i haven ved Alla Bonacina Bed & Braekfast, Lecco en pool, der er fælles for de fire rum. Rundt om poolen er der behagelige møbler, hvorfra man kan drive og dase, samt fortabe sig i synet af de enorme bjerge, der omgiver hele området ved Lecco og Comosøen. Alle værelser er udstyrede med tv (satellit-tv i cottage, digital tv i hovedhuset), air condition og værdiskab. På badeværelserne er der hårtørrer.
Generelt fremstår værelser/lejlighed hos Alla Bonacina Bed & Breakfast, Lecco, meget sobre, moderne og med en høj grad af komfort. De forskellige typer lejemål er velegnede til alt fra få overnatninger samt længere lejemål for at opdage elle udvide kendskabet til denne del af Lombardiet – såvel sommer som i årets øvrige perioder. Området er i vinterperioden ligeledes et godt, og ikke for stort, skisportssted.
Fra udlejers side er der stor service. Vælger man for eksempel at ankomme med tog, kan man blive hentet på stationen i Lecco. Ligeledes har udlejer en meget stor viden om, hvad der er interessant at begive sig ud efter. Der kan angives masser af turforslag og nye vinkler på stederne i området.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 3 km

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 1-2 km

Lufthavn Bergamo 32 km

Nærmeste større by Lecco 1 km

Golf - Afstand 10 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

Lejeperiode: Værelser min. to nætter - lejlighed min. 4 nætter

Ekstra seng (Cottage): 0-5 år, gratis, 5-14 år, 10 EUR/nat, fra 15 år, 20 EUR/nat

Kæledyr: efter indgået aftale

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2019 - 13.04.2019
07.09.2019 - 31.12.2019
Mellemsæson Højsæson 13.04.2019 - 07.09.2019
330 DKK pr. nat - 330 DKK pr. nat
825 DKK pr. nat - 1075 DKK pr. nat
1025 DKK pr. nat - 1425 DKK pr. nat
6950 DKK pr. uge - 8175 DKK pr. uge
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133