Villa i Cannigione – i bugten mellem Palau og Porto Cervo

Sardinien

[Ref nr. 70106]

Villa i Cannigione – i bugten mellem Palau og Porto Cervo

Villa, 7-10 pers.

I Cannigione – byen med de smukke pastelfarvede huse i bunden af bugten ved Palau og Porto Cervo – tilbydes en privat pool-villa, der i al sin enkelhed bare er lækker. Området omkring Cannigione er lige som Palau og Porto Cervo, kendt for en ubeskrivelig smuk og enestående natur samt eksotiske strande med krystalklart vand. Flere særdeles berejste rejseskribenter beskriver endda området som et af det smukkeste og mest originale steder på jorden. 

Selve byen Cannigione mellem Palau og Porto Cerve, er en meget hyggelig by, beliggende i Archena-bugten. Byen og havet går nærmest ud i ét – for byens centrum ligger klods op ad havet og skaber med dermed en fantastisk spændende og autentisk atmosfære. I Cannigione finder man et væld af gode restauranter, der serverer lækre retter af havets fisk og øens øvrige traditionelle kødretter. Blandt de mange fantastiske strande i Cannigione er Balca Brusciata og strandene ved Mannena og Ulticeddo.

Fra Cannigione er der rig adgang til den nordlige del af Sardiniens kendte og højt besungne turistmål – både i den nordlige retning mod Palau, hvor der for eksempel er den berømte jernbaneforbindelse i et ellers temmelig ufremkommeligt område – og mod øst, hvor den berømte og smukke havneby, Porto Cervo, troner frem som et af de mest præstigefyldte turistmål i verden. Byens huse er i lighed med husene i Cannigione alle smukt malede i pastelfarver og sammen med de mange små-øer og de fantastiske strande udgør det samlet en magisk atmosfære, der for altid vil tage bo i de, der har oplevet dette.
Selve villaen er smukt beliggende i en panoramisk position bare 300 meter fra havet og tre kilometer fra Cannigione – i La Conia a Cannigione. Til huset er der en velholdt have med pool samt to overdækkede parkeringspladser. Villaen er i tre plan. På grundplan finder man stort soveværelse med badeværelse og egen indgang fra haven. På første etage finder man stue og køkken, soveværelse med badeværelse og direkte udgang til pool-området. Kælderen er udstyret med to soveværelser og to  badeværelse. Kælderen er så høj, at der er vinduer med udsigt til haven.
Udenfor villaen er der overdækket veranda med stue og spisebord samt udendørs køkken og grillplads. Desuden er der udendørs bruser.
Villaen ved Cannigione mellem Palau og Porto Cervo, er udstyret med de mest efterspurgte bekvemmeligheder, nemlig air condition, vaskemaskine, opvaskemaskine, satellit-tv, værdiskab og mikroovn. Det er muligt at tilkøbe hushjælp og in-house kokke service.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 30.05.205 - 28.06.2015
01.09.2015 - 03.10.2015
Mellemsæson 28.06.205 - 01.08.2015 Højsæson 01.08.2015 - 31.08.2015
28.000 DKK 35.500 DKK 43.000 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

FRI ANKOMST- OG AFREJSEDAG

Slutrengøring: 300 EUR

Forbrug: 50 EUR/pers./uge

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen