Toscana

Villa, 6 pers.

[Ref nr. 501215]

Firenze, Toscana: luksusferie i designervilla med aircondition og heftig pool

Der er langt mellem det man kunne ønske sig yderligere når man først har oplevet en luksusferie i en designervilla med air condition og en heftig pool. For ikke alene ligger ferieboligen på landet i idylliske omgivelser. Der er under 10 km. til det historiske centrum af Firenze – hovedstaden i Toscana, der oser af liv, kultur, historie og moderne stil på samme tid.

Der er mulighed for en helt igennem uforglemmelig oplevelse. Det vil vel alle, der først har oplevet at holde luksusferie i den lækre designervilla med aircondition og haven med den flotte pool skrive under på. Det er faktisk svært at forestille sig, hvilke mangler, der kunne være tale om. Her er fred og ro, som de fleste forbinder et ophold i Toscana med. Samtidig kan man let og smertefrit komme til Firenze. Enten ved hjælp af egen bil, eller fra Scandicci, der ligger ca. fem km. fra huset. Her afgår tog til centrum af hovedstaden hvert femte minut, så der er i virkeligheden ingen grunde til at bruge tid og kræfter på selv at køre der ind.

Den lækre feriebolig med aircondition, der lægger op til luksusferie, er et selvstændigt og fritliggende anneks til hovedhuset, hvor ejeren bor. Ferieboligen har egen terrasse og have, og deler den smukt anlagte og opbyggede pool med udlejer. Poolen er i den ene halvdel 2 meter dyb. På terrassen og i haven vil man finde bekvemme møbler og spisepladser. Desuden er der på den nedsænkede terrasse et udekøkken og en grill. Haven er meget velplejet og giver et fantastisk vue over området i Toscana syd for Firenze.

Selve huset er på 150 kvm. og er indrettet i to plan. Nederst er der stor opholds- og spisestue med bekvemme møbler, åben brændeovn og satellit-tv. Køkkenet er særdeles moderne og veludstyret med ovn, komfur, køle- og fryseskab, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Der er ligeledes på nederste etage rum med vaskemaskine. Endelig er der soveværelse og badeværelse med bruseniche. På øverste etage er huset indrettet med to soveværelser med dobbeltseng og en-suite badeværelser med bruseniche. Der er aircondition i opholds- og spisestuen samt i alle tre soveværelser. Der er fra nederste etage direkte udgang til den store, elegante terrasse, der ligger lavere end haven med pool og den elegante og rustikke stenmur. Alt i alt er der virkelig tale om mulighed for luksusferie i det elegante designerhjem ved Firenze, Toscana.

Selv om man holder luksusferie i Firenzes baghave, er der langt flere store oplevelser lige uden for døren. Det geografisk område Chianti ligger bare 15 km væk. Her vil man kunne få rigtig mange fine oplevelser i de små, lokale byer. Der er for eksempel ikke længere end ca. 30 km til Panzano in Chianti, hvor man finder den verdensberømte Slagteren i Panzano, der ekspederer sine kunder på en meget speciel måde. Ellers er området selvfølgelig mest kendt for sine vine – Chianti Classico – der produceres over alt i regionen. Man kan med fordel have udset sig nogle favoritter inden man drager afsted. Ellers når man ikke langt, for det er meget let at lade sig friste til bare at svinge bilen ind på gårdspladsen og fylde bagagerummet op. En tur i Chianti, Toscana vil helt sikkert give gode varer med hjem til indtagelse i designervillaen med aircondition. Dog måske først efter en svalende oplevelse i den heftige pool.

I Galuzzo, ca. tre km fra ferieboligen er der butikker af alle slags. Skulle enkelte mangle, vil disse findes i Scandicci ca. fem km fra boligen. Der er altså mulighed for at holde luksusferie, hvor man alene bruger tiden i og omkring den moderne designervilla med aircondition og den tilhørende store have med pool.  Men mon ikke de fleste vælger at berige sig selv med et udpluk af oplevelser og kulturelle begivenheder, der findes i Firenze og det øvrige Toscana?

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 3-5 km

Lufthavn Firenze 19 km

Nærmeste større by Firenze 9 km

Pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 3
Dobbeltsenge 3

Antal badeværelser 3
Heraf en-suite badeværelser 3

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES MIN. SYV NÆTTER - valgfri ankomstdag. Lav- og mellemsæson min. fire nætter.

Pris angivet pr. uge.

Depositum: 500 EUR

Barneseng: uden beregning på anmodning

Stuepige: 15 EUR/time

Vælg bolig
Lavsæson VALGFRI ANKOMSTDAG Mellemsæson 20.03.2021 - 03.04.2021
27.09.2021 - 01.11.2021
27.12.2021 - 03.01.2022
Højsæson 03.04.2021 - 10.04.2021
31.05.2021 - 30.08.2021
Specialperiode(r)
10.04.2021 - 31.05.2021
30.08.2021 - 27.09.2021
25.700 DKK 35.975 DKK 56.575 DKK / 52.475 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133