Ferielejlighed i Portovenere med udsigt over Middelhavet

Ligurien

[Ref nr. 190716]

Ferielejlighed i Portovenere med udsigt over Middelhavet

Lejlighed, 6 pers.

Selv om ferielejligheden ligger på stueplan, er der fra denne og fra terrassen uhindret udsigt over Middelhavet ved Portovenere. Har man været på disse kanter, ved man allerede, at her er husene bygget på bjerget og dermed tillader den unikke udsigt. Man vil også vide, at muligheder for parkering er en udfordring netop her. Men ganske unikt er der faktisk garage til boligen, hvilket alene gør den temmelig attraktiv.

Ferielejligheden i Portovenere er beliggende midt i byen – få skridt fra byens havn og pulserende havnefront. Her finder man et mindre supermarked, hvor man kan foretage sine basale indkøb. Et andet sted i byen findes dog et større supermarked. På havnefronten vil man tillige finde et rigt varieret udbud af restauranter og barer. Det er derfor muligt inden for få meter at gå ombord i den lokale madkultur, der hovedsagelig består af friske havfrugter – netop trukket op af Middelhavet.

Ferielejligheden giver ikke bare mulighed for at opleve stemningen og strandene i Portovenere. Der er ca. 15 km til La Spezia, der er en større handelsby med rigt varieret butiks- og restaurationsliv. Her er også en særdeles stor havn samt togbane, der kan føre én videre i lokalområdet. Vælger man at følge kysten og Middelhavet til fods eller i båd, vil man hurtigt komme til Cinque Terre, der næppe kræver nærmere præsentation.

Ferielejligheden i Portovenere er ca. 50 kvm. og er indrettet med soveværelse med to enkeltsenge samt soveværelse med dobbeltseng og køjeseng. Desuden er der køkken – ikke ligefrem et gourmetkøkken, men et køkken, der indeholder de mest basale hvidevarer som komfur, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine. Badeværelset er rummeligt og har bruseniche og vaskemaskine. I stuen er der spisebord- og stole samt komfortable møbler og tv. Desuden er der her fra udgang til møbleret terrasse, hvorfra der er eksklusiv udsigt over Middelhavet. Der er air condition i lejligheden.

Ferielejligheden i Portovenere er centralt beliggende i forhold til store natur- og kulturoplevelser. Ikke mindst er Cinque Terre beliggende i særdelse bekvem afstand fra byen. Man kan vælge at sejle fra Portovenere til Riomaggiore – en afstand på ca. 25 km. man kan også søge det pulserende liv i La Spezia, lige som man kan vende kølerhjelmen den anden vej og komme til hhv. Pisa og Lucca i Toscana, der begge ligger 90 km herfra. Fra havnen afgår færge til den lille ø, Palmaria, der i virkeligheden bare en en svømmetur ud i Middelhavet. Her venter helt særlige middelhavsoplevelser – både naturmæssigt og gastronomisk.

Men i virkeligheden er der ikke overvejende grunde til at forlade Portovenere. Især ikke hvis man er her for dels at slappe af og dels nyde den lokale madkultur. Her er strande, hvor man kan fordrive timer, eller man kan finde ro på ferielejlighedens terrasse og den eksklusive udsigt over Middelhavet. Der er derfor masser af muligheder lokalt. Og bilen kan jo bare blive stående i garagen.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 03.10.2018 - 04.11.2018 Specialperiode(r)
04.11.2018 - 22.12.2018
Mellemsæson 29.04.2018 - 02.06.2018
01.09.2018 - 03.10.2018
22.12.2018 - 07.01.2019
Højsæson 02.06.2018 - 01.09.2018
7925 DKK / 6375 DKK 10.275 DKK 13.200 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

lav- og mellemsæson dog min. 4 dage

Depositum: 300 EUR

Slutrengøring: 70 EUR

Evt. varme: 10 EUR/dag

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen