Feriebolig ved Vinci med unikt udsyn over Toscana

Toscana

[Ref nr. 500032]

Feriebolig ved Vinci med unikt udsyn over Toscana

Lejligheder, 2 - 4 pers.
Ferieboligen ved Vinci, La Porta di Magnana – Porten til Magnana - er beliggende højt i bjergene få kilometer fra den berømte by Vinci, hvorfra den endnu mere berømte Leonardo kom. La Porta er ikke blot porten til den kæmpemæssige skov hvorfra Medici-dynastiet drev sin jagt. Det er også porten til utrolige synsindtryk over ikke mindre end en femtedel af hele Toscana. Alt sammen åbner sig for øjnene af én, mens man under fødderne fornemmer mikroorganismerne, der beriger den Toscanas gastronomi med druer, oliven og krydderier i rå mængder.
Ferieboligen, bygget i store, gamle sten, rummer fem lejligheder – alle i typisk i Toscanas stil med møbler af valnøddetræ og gulve af terracotta. Der er fælles swimmingpool og dækstole samt parasoller. Der medfølger desuden køkken- og badelinned samt sengetøj. Der er mulighed for leje af mountainbike på stedet. Der er privat, overdækket bilparkering. Krydderurtehaven er til fri afbenyttelse. Der er desuden have til masser af leg og spil.
Alle ferieboliger har aircondition, vaskemaskine og et mindre, men velfungerende køkken samt badeværelse med bruser og gulvvarme. Der er i alle lejlighederne opholdsrum med sofa og stole samt satellit-tv.
Husets mama, Mrs. Filomena, stiller gerne sine kulinariske evner til rådighed i det store fælleskøkken, hvorfra hun fremtryller de lækreste, rustikke toscanske retter mens man selv kigger hendes vinskabe efter i sømmene og prøversmager såvel husets egen som det øvrige Toscanas og Italiens rødvine. Undervejs i processen vil man opleve, at man pludselig forstår italiensk.
Alle ferieboligerne rummer plads til hhv. 2 og 4 personer – i enkelte tilfælde vil der være mulighed for en ekstra barneseng. Bemærk, at flere af lejlighederne kan åbnes for større grupper, men vil som udgangspunkt være fuldstændig separate og uforstyrrede af hinanden.
 
Cosimo il Vecchio, 2 pers. består af hhv. soveværelse samt spise- og opholdsstue indeholdende lænestol og udtræksseng. Der er badeværelse med bruser og gulvvarme. I stuen er der desuden stenpejs.
Leonardo, 4 pers. er en to-rums lejlighed med egen terrasse hvorfra der skues til Vinci og det bjergrige landskab. Der er kombineret opholds- og spisestue med køkken samt soveværelse og badeværelse med bruser og gulvvarme.
Lorenzo Il Magnifico, 4 pers. er en dejlig to-plans lejlighed med stor stue- og opholdsrum med køkken på nederste plan samt to dobbeltrum på første sal. Der er desuden to badeværelser hvoraf det ene er med hydromassage. I stuen er der en udtræksseng der kan fungere som gæsteseng.
Antico Fienele, 2 pers. ligger placeret lige foran poolen med en fantastisk panoramaudsigt over landskabet. Lejligheden har spise- og opholdsrum med køkken, brændeovn og divan. Desuden er der et dobbelt soveværelse samt bad med bruser.
 
Casotto dei Birri, 2 pers. ligger foran poolen med en fantastisk udsigt over landskabet. Der er spise- og opholdsstue med divan og køkken samt soveværelse og badeværelse med bruser.
Bedømmelser