Toscana

Lejligheder, 2 - 6 pers.

[Ref nr. 5302225]

Fattoria Nittardi – Michelangelos vingård i Chianti, Toscana

Helt centralt i Chianti i Toscana– der hvor de mest anerkendte vinanmeldere finder deres yndlings-chianti'er – i området mellem Castellina in Chianti og Panzano in Chianti ligger vin-paradiset, Fattoria Nittardi. Her – midt mellem de frodige vinstokke og de grønne oliventræer – ligger vingården med de mange traditioner og de højt anerkendte vine i en park mellem skulpturer og smukke havegange. Selv om Toscana er traditionernes og historiens højborg har denne vingård noget helt specielt at byde på – også ud over en fantastisk vin.

Helt tilbage i 1183 blev det daværende forsvarstårn opført. Tårnet blev senere en del af vin-godset Fattoria Nittardi, som det stadig hedder. I det 16. århundrede blev godset overtaget af ingen ringere end renæssance-kunstneren Michelangelo, der på daværende tidspunkt var i gang med at udsmykke det sixtinske kapel i Rom. Når man, som Michelangelo gjorde, tog turen frem og tilbage mellem Chianti i Toscana og Rom, så kan man vel medbringe et par flasker til bygherren, Paven. Og man må sige at vinen faldt i den hellige faders smag. Der blev nemlig indgået en aftale om, at hvert års topvine skulle indgå i pavens egen vinkælder. En tradition, der stadig efterleves.

Og det er ikke blot fremstillingen af Chianti ClassicoAgriturismo Fattoria Nattardi, der er god stil. Hele godset oser af stil og kultur. Hvert år inviteres en international kunstner til at lave etiketter til topvinene. Der har således været gjort brug af så forskellige kunstnere som Günter Grass, Dario Fo og Yoko Ono. Hvert år bliver mindst en af vinene fra Nittardi da også behængt med mindst én udmærkelse. Generelt vil man finde meget kunst både i lejlighederne og rundt på vingården. Ikke så sært, idet ejeren ud over vingodset også er galleriejer.
Som gæst i en af godsets fem lejligheder nyder man naturligvis godt af at være tæt på vinkælderen. Man bliver, i selskab med en af vinmagerne, inviteret på besøg med smagning. Der vil ligeledes blive afholdt kaffeselskaber for husets gæster under opholdet.
De fem ferieboliger på Fattoria Nittardi er fordelt på to huse. De to største lejligheder befinder sig i selve hovedbygningen, Casa Padronale, hvor man også finder vinkælderen og receptionen. Der er stor park med masser af moderne skulpturel kunst og en dejlig swimming pool tilknyttet gården. Desuden er der bordtennis og boccia-bane. De andre tre ferieboligerog et enkelt ekstra værelse, befinder sig fysisk to kilometer væk, på landresortet Casanuova. Husene ligger med udsigt til hinanden. De sidste tre lejligheder har deres egen pool. Begge huse er udstyret med Wi-Fi. Der vil i alle lejligheder, inkluderet i prisen, blive rengjort to gange om ugen. Sengelinned og håndklæder – selv håndklæder til brug ved poolen, er inkluderet i prisen. Der er vaskemaskine til fælles brug.
Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER
Torre di Michelangelo, 120 kvm., 6 pers. Lejlighed i det gamle tårn i hovedhuset Casa Padronale. Lejligheden er i tre plan og er meget romantisk indrettet med fantastisk udsigt i alle retninger. Der er stor stue med åben pejs, stort rustikt spisebord og stole og klaver, veludstyret køkken med blandt andet opvaskemaskine, ovn og gaskomfur, badeværelse med brusekabine samt tre soveværelser. To med enkeltsenge samt et med dobbeltseng.
 
Vasari, 140 kvm., 6 pers. Lejlighed i hovedhuset Casa Padronale på første etage. Stor, luftig stue med åben pejs, spisebord og stole samt komfortable møbler. Desuden veludstyret køkken med blandt andet opvaskemaskine, gaskomfur og ovn, badeværelse med bruseniche samt separat toilet. Der er tre soveværelser med enkeltsenge. I to af dem er desuden håndvask.
 
Marrina, 110 kvm., 6 pers. Lejlighed i landresortet Casanuova. Stor og luftig lejlighed på første etage med stue med åben pejs, spisebord og stole samt komfortable møbler og veludstyre køkkenafdeling med blandt andet gaskomfur og ovn. Der er tre soveværelser med hhv. dobbeltseng og håndvask, to enkeltsenge samt et tredje soveværelse med to meget brede enkeltsenge. Sidstnævnte soveværelse har privat badeværelse med brusekabine. De to øvrige soveværelser deler det andet badeværelse med bruseniche.
 
Bronzino, 50 kvm. 2 - 3 pers. Romantisk lejlighed på første etage i landresortet Casanouva med smuk udsigt over vinmarker og natur. Der er stue med sovesofa, åben pejs og køkkenafdeling, soveværelse med høj, meget romantisk seng samt badeværelse med bruseniche. Der er fra lejligheden direkte adgang til have og pool.
 
Piero della Francesca, 80 kvm, 2-3 pers. Lejlighed på stueplan på landresortet Casanouva med stor opholdsstue med sovesofa, åben pejs, køkken med blandt andet opvaskemaskine, ovn og komfur. Desuden rustikt soveværelse med grove stenvægge og dobbeltseng, badeværelse med bruseniche samt ekstra, separat toilet.
 
Cimabue, 30 kvm. 2 pers. Separat dobbeltværelse på landresortet Casanouva med egen indgang via privat, lukket terrasse. Der er stort soveværelse med dobbeltseng samt, ad få trappetrin, badeværelse med bruseniche. Værelset lejes typisk i forbindelse med en af de andre lejligheder – eller som et romantisk gemmested, hvor tiden ikke bruges på at lave mad; der er nemlig ikke køkken.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 100 km

Indkøb - Afstand 9 km

Restaurant - Afstand 3 km

Lufthavn Firenze 47 km, Pisa 113 km

Nærmeste større by Siena 29 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Tøjvask: 5 EUR/vask

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
13.475 DKK 13.475 DKK 13.475 DKK
14.175 DKK 14.175 DKK 14.175 DKK
10.950 DKK 10.950 DKK 10.950 DKK
7800 DKK 7800 DKK 7800 DKK
7800 DKK 7800 DKK 7800 DKK
1025 pr. dag 1025 pr. dag 1025 pr. dag
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133