Luksusboliger

TOSCANA, Firenze, villa, 16 pers.

[Ref nr. 99500026]

Elegant og nyligt restaureret villa med privat tårn

At Toscana rummer nogle af Italiens smukkeste landskaber er der intet nyt i. For kendere af Toscana er det sikkert heller ikke en hemmelighed, at Chianti-området er noget helt specielt. Men selv i Chianti er steder, der er smukkere end andre. Her! Lige her hvor Villa Torre Il Santo ligger er det svært at finde steder, der kan matche placering, ejendom og faciliteter på én gang. Og alt det man forbinder med et ophold i Chianti ligger lige uden for porten og venter på at blive indtaget.

Den smukt restaurerede villa består i virkeligheden af to bygninger, nemlig det storslåede tårn og den oprindelig hølade elegant forbundet med en glaskorridor. Både det gamle tårn og laden er meget elegant og rustikt restaureret med murstensgulve, originale bjælker og et udvalg af det mest moderne og fascinerende italiensk design som interiør kombineret med klassiske, lokale antikviteter. Ud over de forbundne bygninger inkluderer lejemålet en studio-lejlighed i niveau med poolen. Der er i alt 8 dobbelte soveværelser – alle med en-suite badeværelser. Generelt er alle soveværelser meget rummelige og eksklusive.

Villaen er fuldt udstyret med air condition, moskitonet, vaskemaskine, grill, satellit-tv, dvd, pc og er på hele grunden dækket af wi-fi. Ved pool’en er der pool-house med mindre køkken.

Et meget stort og veludstyret køkken giver rig mulighed for at tilberede middage til alle de 16 gæster som villaen er beregnet til. Køkkenet indeholder blandt andet opvaskemaskine, 2 ovne, 8-fags induktionskomfur, dobbelt køleskab og vinkøleskab.Ligeledes er der stor spisestue samt flere opholdsstuer. Der er et stort udvalg af udendørs møbler, der kan gøre det svært at forlade terrassen, der i stor stil egner sig til al fresco-spisning.

Til villaen hører en typisk italiensk have med roser, jasmin og gamle planter og blomster fra tidligere tiders brug. Desuden findes forskellige afsnit forbeholdt driverlivet; forskånet for forstyrrelser. Haven indeholder naturligvis også den indtagende pool med jacuzzi, der visuelt synes uendelig. Fra dette område af grunden ses og opleves store dele af Chianti. Eksempelvis vinmarkerne, der alt efter årstid lader et fantastisk farvespil indtage beskueren. Videre kan de syv resterende tårne i San Gimignano ses i horisonten.

Denne villa byder på et alt i alt på rig mulighed for diskretion og privatliv samtidig med, at det er muligt at komme ind under huden på selve den toscanske sjæl. Ejeren af villaen bor tæt på villaen og er særdeles behjælpelig med al praktisk; det være sig besøg på ex. vingårde, shoppe-ture, indkøbsmuligheder. Videre kan andre ønsker, ex. lokal kok i boligen, imødekommes på anmodning.

I lejemåles indgår 3-4 timers hushjælp to gange om ugen, velkomstmiddag, skift af badehåndklæder midtugentligt, pool-rens samt barneseng- og stol (på anmodning).

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Firenze 42 km

Nærmeste større by Firenze 25 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Antal soveværelser 8
Dobbeltsenge 7-8
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 10
Heraf en-suite badeværelser 8

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 3000 EUR - betales via bankoverførsel sammen med restbeløbet.

Kun helt små kæledyr er velkomne

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2017 - 01.04.2017
01.11.2017 - 31.12.2017
Mellemsæson 01.04.2017 - 01.06.2017
01.10.2017 - 01.11.2017
Højsæson 01.06.2017 - 01.10.2017
63.450 DKK 87.400 DKK 110.925 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133