Toscana

TOSCANA, Firenze, villa, 14 pers.

[Ref nr. 99500272]

Privat og rustik: eksklusiv villa ved Montespertoli, Firenze

Allerede ved entréen er det mere end tydeligt: dette er helt unikt! Alene størrelsen på villaen; 800 kvm. taler sit eget sprog, men det er bare så meget mere end størrelsen. Det er hele forståelsen af, hvad der på skal til, for at skabe en eksklusiv villa, der både er privat og rustik. Og udsigten over landskabet ved Montespertoli, Firenze, hæver niveauet til noget, kun indviede forstår. 

Det har taget ejeren adskillige år at opbygge villaen ved Montespertoli, Firenze, som den fremstår i dag. Man vil som gæst også tydeligt se, at villaen er sat i stand med stor respekt for traditionel, toscansk stil. Og for at boligen skal kunne fremstå som en både privat, rustik og eksklusiv villa, måtte al inventar samt mure og gulve, bygges op på ny – denne gang inklusive alle moderne bekvemmeligheder. Der er således installeret air condition og wi-fi hotspots i alle rum. Alle ledninger er ført inden i murene og badeværelserne er beklædt med eksklusive messing armatur. Villaen fremstår med hvide, pudsede vægge og elegante hvælvinger. Som kontrast her til ses de antikke, mørkerøde, håndlavede terracottasten, der anvendes både på gulvet og i loftet, der også viser de enorme, mørke egetræsbjælker. Døre og vinduer er indrammet i en lokal sølvgrå Pietra Serena-sten, der klæder de meget elegante og særdeles bekvemme møbler samt hele husets samling af reproduktioner af renæssancens storslåede mesterværker.

Opholdsstuen i den private villa er med åben pejs, bekvemme møbler og er, som resten af huset, rig på kunst. Alt fremstår fantastisk eksklusivt og rustikt. Desuden er stuen udstyret med satellit-tv, dvd-afspiller, hi-fi anlæg. Der er en samling af mere end 100 dvd'er og cd’er med både klassisk, jazz, latin og pop. Desuden er der i stuen klaver. Fra stuen kan man åbne direkte til en af ejendommens tre panoramiske terrasser. Denne på 100 kvm. er udstyret med spisebord, således at man under de store træers skygge (og om aftenen de farvede el-pærer), kan nyde middagen til synet af den fantastiske udsigt over bakkerne ved Montespertoli, Firenze.
I forlængelse af stuen finder man en lige så eksklusiv spisestue, der indeholder et smukt, rustikt langbord med plads til 16 personer. Ligeledes her finder man enorme malerier af italienske renæssancekunstnere, der er endnu en del af den private samling, som villaen ved Montespertoli, Firenze, råder over. Køkkenet, der også har åben pejs, har desuden udstyr til betjening af mindst 20 personer. Man finder her gaskomfur med fem brændere, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, stort side-by-side køleskab med frys samt alle moderne og bekvemme faciliteter. Ved siden af køkkenet finder man villaens vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og strygefaciliteter. Der er fra køkkenet direkte udgang til overdækket terrasse og haven.
Den eksklusive villa råder over i alt seks soveværelser med en-suite badeværelser. Det ene soveværelse finder man på stueniveau, fire på første etage, samt ét dobbelt soveværelse i et selvstændigt anneks bag den ene panorama-terrasse. I to af soveværelserne er der enkeltsenge, der dog på anmodning kan sættes sammen. To værelser har desuden tre sovepladser, hvilket giver permanent soveplads til 14 personer. Endelig er der i den private villa ved Montespertoli, Firenze et mindre, hyggeligt kontor udstyret med skrivebord, sofa, telefon samt printer/scanner/fax.
Livet udendørs er et kapitel for sig. De tre store, panoramiske terrasser er indbydende og giver rig mulighed for udenfor den eksklusive villa at opleve et fantastisk vue over de bølgende marker og landskabet omkring Montespertoli, Firenze. Villaen er beliggende på en bakketop i en 10 hektar stor olivenlund. I haven – omgivet af masser af komfortable liggestole og en gazebo – finder man en lækker, privat swimming pool, hvor fra der ligeledes er udsigt over det på én gang bløde og rustikke landskab.
Villaens ejer, en berømt fransk skuespiller og instruktør, bor som nabo til villaen i sit teater-atelier. Ejeren vil som udgangspunkt sikre gæsterne komplet privatliv, men vil samtidig stille sig til rådighed for eventuelle spørgsmål. Det er muligt at entrere med privat kok, der dels kan lave mad og levere Chianti Classico-vine til villaens gæster, men også undervise i fremstillingen af de kendte toscanske, rustikke egnsretter.
Det samlede indtryk af den private villa ved Montespertoli, Firenze, er, at dette er en kompromisløs privat og rustik villa, der ikke blot viser masser af nostalgiske træk – der er også tænkt på alle de moderne krav og ønsker, der kendetegner den moderne feriegæst. Her er - om noget sted - højt til loftet.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 80 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 3 km

Lufthavn Firenze 30 km, Pisa 75 km

Nærmeste større by Firenze 20 km

Golf - Afstand 15 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 6
Dobbeltsenge 4/6
Enkeltsenge 2

Antal badeværelser 7
Heraf en-suite badeværelser 6

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG (dog fleksibelt i mellem- og lavsæson)

Depositum: 500 EUR

Barneseng- og stol: uden beregning

Aircondition: 1 EUR/ kWh

Evt. brug af varme: 6 EUR/m3

Acontobetaling: 50%

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2022 - 02.04.2022 Mellemsæson 02.04.2022 - 28.05.2022
27.08.2022 - 24.10.2022
Højsæson 28.05.2022 - 27.08.2022
32.500 DKK 48.500 DKK 58.500 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133