Toscana

Villa, 12+2 pers.

[Ref nr. 553022]

Eksklusiv villa med fantastisk beliggenhed ved Lucca

Villa i Pinoni er en helt særlig villa med en lige så særlig og bemærkelsesværdig beliggenhed i de grønne bakker nord for Lucca. Beliggenheden og udsigten minder én om en tid, hvor det var vigtig og strategisk at placere et fæstningsanlæg med god udsigt. Den placering og udsigt kan man som gæst i dag nyde godt af – og det vil man helt afgjort gøre, for det er en ret spektakulært én af slagsen. Men ikke bare udsigten er eksklusiv; villaen er også noget helt for sig selv.

Alene den eksklusive villas interiør, der er en meget fin blanding af antikke og moderne, funktionelle møbler afstemt med sans for detaljer, giver indtryk af noget særligt. Villaen er indrettet i tre plan med store, luftige rum med synlige bjælker af kastanjetræer, der er en stor del af den lokale beplantning i skovene ved Lucca. Gulvene er belagt med de originale, røde terracottaklinker. Hele boligen fremstår med en atmosfære af overskud lidt ud over det sædvanlige. Alle rum er udstyret med aircondition.

På stueplan er den eksklusive villa ved Lucca indrettet med opholdsstue med meget bekvemme møbler og åben pejs. Fra stuen er der overgang til loggia med spise- og opholdsrum. Videre er der på stueplan veludstyret køkken med udgang til have og terrasse med spisemøbler. Endelig finder man på stueniveau et servicetoilet og vaskerum.

På første etage er den eksklusive villa indrettet med stor, toetagers opholdsstue med åben pejs. Desuden er der to soveværelser med hver to enkeltsenge – begge med en-suite badeværelser med bruseniche. Endelig er der endnu to soveværelser med dobbeltseng, der deler badeværelse med bruseniche. Husets øverste etage er indrettet med studio med dobbelt sovesofa. Ved siden af dette studio finder man husets fantastiske master soveværelse. Der er til dette soveværelse et stort, lækkert badeværelse med bruseniche og jacuzzi badekar. Fra soveværelset er der en næsten uvirkelig udsigt over landskabet ved Lucca.

Arealerne udenfor er ikke mindre spektakulære. Grunden, som den eksklusive villa er beliggende på, er i flere terrasser med selve huset øverst. Haven er efter engelsk inspiration og krydret med middelhavsplanter, citrontræer og vinranker. Faktisk er der hele vejen rundt om huset en rigt varierende mængde af skyggefulde planter, der sikrer skygge og dermed behagelige temperaturer indendørs. Der er to lækre terrasser til boligen. Den ene er beliggende i den ene ende af huset og er møbleret med bekvemme lounge-møbler. Her kan man slænge sig med et glas lifligt vin og endnu en gang lade sig imponere af naturen i området ved Lucca. Den anden terrasse er beliggende i nærheden af køkkenet og møbleret med spisebord- og stole. Her finder man også en meget anvendelig pizzaovn. Det er muligt at anvende ovnen selv eller få besøg af udlejer, der tryller med dej og tomatsauce - eller for den sags skyld giver den gas på den store klinge i køkkenet.

Beliggende højere oppe i haven, er der et privat, romantisk skjulested bestående af en panoramisk terrasse med udsigt over området ved Lucca samt et glashus – eller en vinterhave om man vil. Mange vil sikkert finde inspiration til at filosofere, læse, tegne eller føre fortrolige samtaler her, mens endnu andre forfalder til livet længere nede i haven omkring poolen. Her finder man bekvemme solstole, en gazebo og et mindre anneks til omklædning. Der er i annekset badeværelse med bruser, køleskab og to enkeltsenge. Generelt er udeområderne mindst lige så livgivende som selve den eksklusive villa og tilsammen udgør hele ejendommen med pool en feriebolig, der ligger noget ud over det sædvanlige. Alene det faktum, at der ved ankomstdagen serveres kold middag om aftenen samt kontinental morgenmad første morgen samt at man ligeledes ved ankomst modtager en velkomstkurv med diverse fornødenheder, er vel et udmærket signal om, at dette er noget særligt.

Med sin beliggenhed bare 10 km fra Lucca, vil det være oplagt at anvende netop den by til handel og shopping. Det er der også rig mulighed for, idet byen har et meget velassorteret forretningsmiljø. Både indenfor middelaldermuren, men også i området udenfor, er der masser af muligheder for at opsøge de mange små, specialbutikker, som en af Toscanas mest romantiske og hyggelige byer er beriget med. Der er fra den eksklusive villa 28 km til Pisa, der som bekendt også har seværdigheder, det vil være oplagt at besøge. Der er 80 km til Firenze, hvor det berømte geografiske område Chianti begynder. Området strækker sig groft sagt til Siena og området her i mellem er verdensberømt for sin produktion af rødvinen Chianti Classico, samt de små, hyggelige byer som for eksempel Panzano in Chianti. Her bor ingen ringere end en verdensberømt slagter, Slagteren i Panzano, der må siges at være for bøffer, hvad en anden stor landsmand, Luciano Pavarotti, var for opera. Efter en lektion hos denne slagter, er det bare med at kommen hjem til villaen i bjergene og gøre klar til at fylde luften med endnu flere dufte fra grillen.

Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER

Praktisk info:

 • Alle vinduer er skærmet med myggenet.
 • Strygefaciliteter til rådighed
 • Hårtørrer i alle badeværelser
 • Grill
 • Pizzaovn
 • Alarmsystem
 • Førstehjælps- og brandbekæmpelsesudstyr
 • Satellit-tv
 • DVD
 • Overdækket parkering
 • Bus til centrum hver 30. minut

Køkkenfaciliteter:

 • opvaskemaskine
 • mikrobølgeovn
 • kaffemaskiner
 • ovn
 • elkedel
 • køleskab med ismaskine
 • toaster
 • blender
 • juicepresser
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 25 km

Indkøb - Afstand 5 km

Restaurant - Afstand 4 km

Lufthavn Pisa 28 km

Nærmeste større by Lucca 10 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 6
Dobbeltsenge 3
Enkeltsenge 3

Antal badeværelser 7

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

I lavsæson dog min. 4 dage

Depositum: 800 EUR

Slutrengøring: 250 EUR

Aircondition: 0,45 EUR/kW

Evt. varme: 0,86 EUR/l

Hushjælp: 2 x 2 timer/uge inklusive

Vælg bolig
Lavsæson 09.01.2021 - 27.03.2021
30.10.2021 - 18.12.2021
Specialperiode(r)
27.03.2021 - 15.05.2021
25.09.2021 - 30.10.2021
Mellemsæson 15.05.2021 - 12.06.2021
28.08.2021 - 25.09.2021
18.12.2021 - 08.01.2022
Højsæson 12.06.2021 - 28.08.2021
39.750 DKK / 29.250 DKK 50.250 DKK 66.000 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133