Luksusboliger

TOSCANA, San Gimignano, 7 pers.

[Ref nr. 995302915]

Eksklusiv feriebolig i Toscana – luksusvilla i San Gimignano

Fra den store have, fra kanten af den overdimensionerede pool, eller henslængt i de komfortable møbler på den overdækkede terrasse, er der uhindret udsigt over området ved San Gimignano. I det hele taget foregår opholdet i den lækre luksusvilla uhindret, og det eneste der skulle forhindre, at man oplever de spændende omgivelser er, at man kan have svært ved netop at forlade den eksklusive feriebolig i Toscana.

San Gimignano ligger fem kilometer væk fra luksusvillaen. Middelalderbyen med de mange tårne tiltrækker hver dag, året rundt, masser af gæster, der vælger at besøge de snævre gader med de historiske monumenter, byens aktive butikker og de mange lækre restauranter. Man har i det hele taget mulighed for masser af oplevelser her i det centrale Toscana, men med base i netop denne eksklusive feriebolig, vil man formentlig koncentrere sig mindre om lange udflugter og mere om bare at nyde tilværelsen i hus og have.

Og haven er et kapitel for sig, for ikke alene er der et ubetaleligt og eksklusivt vue over landskabet ved San Gimignano. Den elegante infinity pool er ikke mindre end 20 meter lang og seks meter bred – omgivet af bekvemme og elegante møbler, hvor man kan drive og dase, indtil man igen ruller ud i poolen og svaler sig ned eller motionerer med et antal baner crawl. Skulle man undervejs have behov for at søge ly for den sol, der oftest og nådesløst bager over Toscana, kan man drive videre på en overdækkede terrasse, der med masser af bekvemme møbler bliver en slags mellemstation mellem have og luksusvilla. Herfra vil man opleve, at både hus, have og pool hænger sammen som én eksklusiv enhed.
Selve ferieboligen ved San Gimignano er 270 kvm. og generelt udstyret med eksklusivt interiør og møbler i høj kvalitet. Indgang til ferieboligen sker via luftig loungeagtig hall til stuen med mange bekvemme møbler, 65 tommer (!) tv samt spisestue med direkte udgang den møblerede, overdækkede terrasse. Videre er der fuldt udstyret køkken med to ovne, mikrobølgeovn, varmeskab til mad, opvaskemaskine, vinskab, køleskab med fryser samt kaffemaskine og juicepresser. Spisestuen er med panoramavinduer, så man nærmest trækker hele Toscana ind i luksusvillaen. Videre er der på stueplan toilet samt tre af husets fire soveværelser. Det ene soveværelse har enkeltseng og badeværelse med bruseniche. De to andre soveværelser er med dobbeltsenge. Det ene af disse har en-suite badeværelse med bruseniche samt hydromassage og direkte udgang til haven. På første etage finder man husets fjerde soveværelse med en-suite badeværelse med bruseniche.
I alle rum i luksusvillaen er der air condition og wi-fi. Ud over den store, velfriserede have med den eksklusive pool, finder man i forlængelse heraf et anneks, hvori der er vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler samt wellnessområde med fitnessudstyr, sauna, tyrkisk samt bad og toilet. I forbindelse med terrassen er der grill, så er der først tændt op i den – eventuelt i selskab med et godt glas vin fra San Gimignano, er der stor risiko for at fortabe sig i den panoramiske udsigt over den fantastiske natur i Toscana. Denne feriebolig vil tage bo i enhver gæst i lang tid efter feriens afslutning. Der er tre timers rengøring midtvejs i ugen inklusive skift af linned og håndklæder.
Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 5 km

Restaurant - Afstand 2-5 km

Lufthavn Pisa 75 km

Nærmeste større by San Gimignano 5 km

Pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Rengøring inkluderet

Grill

Antal soveværelser 4
Dobbeltsenge 3
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 4
Heraf en-suite badeværelser 2

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 1500 EUR

Slutrengøring: 300 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 25.06.2022 - 02.07.2022
03.09.2022 - 10.09.2022
Mellemsæson 02.07.2022 - 09.07.2022
27.08.2022 - 03.09.2022
Højsæson 09.07.2022 - 27.08.2022
77.750 DKK 86.350 DKK 99.350 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133