Gardasøen & Veneto

Bed & Breakfast, 2-4 pers.

[Ref nr. 370815]

Vingård Buglioni, Valpolicella: Dimora del Bugiardo v. Verona

Med meget kort afstand til Verona og Gardasøen, ligger vingården Buglioni og den tilhørende agriturismo Dimora del Bugiardo midt mellem vinmarker, olivenlunde og frugtplantager. Stemningen her er afslappet og uformel, men det betyder bestemt ikke mangel på kvalitet. Og så er der den finesse, at vingården har sin helt egen gourmet restaurant bare 500 meter væk. Man kan på kort tid gå der til mens man nyder duften og synet af korn- og vinmarker samt gårdens egen kiwifrugtplantage.

Selve agriturismoen, der blot ligger 10 kilometer fra centrum af Verona, er et gammelt bondehus fra 1800-tallet. I 2005 blev huset totalrenoveret, så det i dag fremstår både meget originalt med murstensvægge, skorstene og de tunge, men elegante loftsbjælker og helt i tråd med moderne komfortable, løsninger. Der findes på Dimora del Bugiardo i Valpolicella 16 værelser beregnet til to-fire personer. Værelserne er alle udstyret med air condition, Wi-Fi, fladskærms tv samt rummelige badeværelser med hårtørrer. Endvidere vil man finde antikke møbler som for eksempel smedejernssenge og tunge garderobeskabe i træ – og et repræsentativt udvalg af vine fra Buglioni. 

Morgenmaden på Dimora del Bugiardo serveres i den hyggelige spisestue der er indrettet med antikke møbler. Maden laves og anrettes i køkkenet med den gamle brændeovn, der giver en dejlig og hyggelig varme ind i spisestuen. I det hele taget er der en afslappet og næsten hjemlig stemning i stuen. Man ser de gamle skabe hvor i servicen er placeret. Om sommeren er dørene ud til terrasserne åbne, og som gæst kan man derfor nyde sin morgenmad med udsigt til de omkringliggende vinmarker og øvrige smukke landskab mens man lader op til en dag i Verona eller Valpolicella. Sidst på dagen krybe i skyggen under den enorme blåregn, nyde et glas lifligt vin fra vingården Buglioni inden man drysser stille og roligt ned i restauranten, Locanda del Bugiardo, og nyder en dejlig middag.

Mellem agriturismo Dimora del Bugiardo og restauranten, Locanda del Bugiardo, er der i et gammelt stenhus indrettet to mødelokaler / konferencelokaler. Det mindste lokale kan rumme 25 personer mens det største rummer op mod 50 personer. Det er muligt under afholdelse af møder – eller måske snarere der efter, at få serveret en forfriskning fra vingården Buglioni ved Verona, ligesom der arrangeres guidede ture i vinkælderen inklusive vinsmagning af Valpolicella-vine.

Vingården Buglioni driver ud over den nævnte restaurant også tre ostaria’er. Det ene ganske tæt på, nemlig i Valpolicella, mens de to andre ligger i Verona. Det ene af de to ostaria’er ligger i centrum af byen. Her vil man opleve samme kvalitet som på restaurant Locanda del Buglioni, men stemningen er helt anderledes storby frisk og uformel. Det er altid en oplevelse at være på Ostaria del Bugiardo, hvor maden der serveres spænder fra lækre tapas der nydes ved baren til klassiske retter ved de høje borde og stole. Alle vinene der serveres er naturligvis fra vingården Buglioni.

På Dimora del Bugiardo er der naturligvis ingen problemer i at have børn med – de er endog meget velkomne på agriturismoen, men der skal ikke herske tvivl om, at stedet egner sig bedst som feriebolig for voksne, der er på tur til Valpolicella og Verona. Alene af den årsag at der ikke er en swimming pool, vil de fleste børn nok kede sige hurtigere end voksne, der langt bedre kan få tiden til at gå i selskab med hinanden og vinene fra Buglioni.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 15 km

Restaurant - Afstand 500 m

Lufthavn Bergamo 120 km

Nærmeste større by Verona 10 km

Golf - Afstand 20 km

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

Priser er pr. værelser/nat - morgenmad inklusive

Min. booking 3 nætter

Børn op til 3 år gratis i barneseng

Kæledyr: 30 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2017 - 20.03.2017 Mellemsæson Højsæson 20.03.2017 - 31.12.2017
575 DKK - 750 DKK
825 DKK - 1150 DKK
1150 DKK - 1500 DKK
1650 DKK - 1650 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133