Agriturismo Borgo Casorelle – feriebolig i olivenlund ved Vinci og Lamporecchio

Toscana

[Ref nr. 510042]

Agriturismo Borgo Casorelle – feriebolig i olivenlund ved Vinci og Lamporecchio

Villa, 7 pers., lejligheder 4-6 pers.

Med en fredelig og ideel placering bare få kilometer fra Vinci og Lamporecchio, ligger Agriturismo Borgo Casorelle smukt og idyllisk i en olivenlund. Placeringen er ideel, hvis man søger en fredelig feriebolig, hvor der er højt til loftet, men samtidig i bekvem afstand til mange af Toscanas store oplevelser – for eksempel Firenze, Lucca og Pisa.

Fra den levende by, Lamporecchio, er der bare et par kilometer gennem smuk natur og over en smal bro, før man er i den grønne olivenlund. Her ligger Agriturismo Borgo Casorelle idyllisk i fantastisk rolige omgivelser. Ferieboligerne ligger så højt placeret, at men her fra kan overskue store dele af det bjergrige område ved Vinci; Leonardos fødeby.
Der er på Agriturismo Borgo Casorello fem lejligheder samt en villa med privat pool. Fællestrækkene er det rustikke, let romantiske og meget gedigne interiør. Boligerne har generelt god plads og har alle privat udeområde med udsigt over olivenlunden ved Vinci og Lamporecchio. De fem lejligheder deler en pool. Ved pool-området finder man legeredskaber til børn samt komfortable liggestole og skyggende pergolaer. Ud over de nævnte lejligheder og villaen, finder man på området endnu en privat villa med privat pool. Denne bolig er beskrevet andetsteds på sitet, idet den er af en helt anden, meget moderne stil.
Der er på Agriturismo Borgo Casorelle fælles pool og legeområde, køkkenhave med grøntsager og krydderurter samt vaskehus og stor, muret grill. Det er derfor muligt at vippe proppen af en lokal vin, tænde op i den store grill og nyde roen, der hviler over den smukke olivenlund ved Lamporecchio og Vinci. Firenze, Pisa og Lucca er ca 50 km fra villaen. Der er omkring 90 km til Siena. Det geografiske område Chianti - der hvor de berømte Chianti Classico vine produceres, ligger mellem Firenze i nord og Siena i syd.
Villa Il Fienile, 5+2 pers., 160 kvm. Selvstændig villa med privat have og pool. Den oprindelige hovedvilla i det, der i dag er Agriturismo Borgo Casorelle. Ferieboligen fremstår med store vinduespartier, således at man mod syd har udsigt til Lamporecchio og Vinci. Mod nord, vil man se det bjergrige område og den grønne olivenlund. Der er på stueplan soveværelse samt to stuer med komfortable møbler, to badeværelser samt stort, veludstyret spisekøkken. Desuden er der fra stueniveau ikke mindre end syv udgange til den private have og terrasser – blandt andet fra køkkenet. På øverste etage er der yderligere to soveværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge – begge med dejlig udsigt over området. Der er desuden endnu et badeværelse med bruseniche på denne etage. Se billede 1-8.
 
La Tinaia, 4 pers., 85 kvm. Feriebolig i to etager. Nederst finder man dejligt, veludstyret spisekøkken hvorfra, der er udgang til terrasse med udsigt til fælles pool og den grønne olivenlund. Et par trin fører fra køkkenet op til stuen, der har komfortable møbler og satellit-tv samt udgang til terrassen. Desuden er der på stueplan badeværelse med bruseniche. På øverste etage er der to soveværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge samt badeværelse med bruseniche. Fra det ene af soveværelserne er der udgang til vestvendt, privat have.
 
La Coppaia, 4+2 pers., 85 kvm. Lejlighed i to plan med indgang fra privat have. På stueniveau er dejlig opholdsstue med komfortable møbler og satellilt-tv. Den ene af sofaerne kan slås ud til sovesofa. På samme etage er der dejligt, veludstyret spisekøkken, hvor fra, der er dejlig udsigt over den olivenlund, der omgiver Agriturismo Borge Casorelle. Desuden er der på stueniveau et mindre badeværelse. På øverste etage er der to store soveværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge. Endelig er der badeværelse med bruseniche. Haven er sydvestvendt og med dejlig vue over området ved Lamporecchio og Vinci.
 
Il Granaio, 4+2 pers., 85 kvm. Lejlighed i to plan med indgang fra privat have. På stueniveau er dejlig opholdsstue med komfortable møbler og satellilt-tv. Den ene af sofaerne kan slås ud til sovesofa. På samme etage er der lækkert, veludstyret spisekøkken, hvorfra, der er dejlig udsigt over den olivenlund, der omgiver Agriturismo Borge Casorelle. På øverste etage er der to store soveværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge. Endelig er der badeværelse med bruseniche. Haven er sydvestvendt og med herlig vue over området ved Lamporecchio og Vinci.
 
Il Caratelli, 4+2 pers., 85 kvm. Lejlighed i to plan med indgang fra hhv. privat terrasse eller privat have. Ferieboligen har på nederste etage opholdsstuen med komfortable møbler og satellilt-tv. Den ene af sofaerne kan slås ud til sovesofa. På samme etage er der dejlig, veludstyret spisekøkken, hvor fra, der er udgang til sydvendt have. På øverste etage er der to store soveværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge. Endelig er der badeværelse med bruseniche. Haven afslører et smukt vue over området ved Lamporecchio og Vinci.
 
La Torre, 4+1 pers., 80 kvm. Lejlighed i tre plan. Nederst er der dejligt, veludstyret spisekøkken med udgang til privat have, hvor der desuden er overdækket terrasse med bord og stole. De to soveværelser er på hhv. første og anden etage. Begge soveværelser har dobbeltseng – det øverste soveværelse har desuden en tredje, enkeltseng. Ferieboligens badeværelse er på øverste etage.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2018 - 18.05.2018
22.09.2018 - 31.12.2018
Mellemsæson 19.05.2018 - 06.07.2018
01.09.2018 - 21.09.2018
Højsæson 07.07.2018 - 31.08.2018
6850 DKK 9100 DKK 14.350 DKK
3850 DKK 5350 DKK 8350 DKK
3850 DKK 5350 DKK 8350 DKK
3850 DKK 5350 DKK 8350 DKK
3850 DKK 5350 DKK 8350 DKK
3850 DKK 5350 DKK 8350 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG (dog min. tre nætter i mellem- og lavsæson)

Depositum: 150 EUR

Slutrengøring: 70 EUR/lejl. - 100 EUR/villa

Air condition: 10 EUR/dag/lejlighed,  15 EUR/dag/villa

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen