Bolgheri, Toscana – vingård en cykeltur fra Middelhavet

Toscana

[Ref nr. 570012]

Bolgheri, Toscana – vingård en cykeltur fra Middelhavet

Lejligheder, 2-5 pers.

Midt i det prestigefyldte og - for vinkendere – eftertragtede vinområde, Bolgheri; ja, faktisk midt i vinmarken, ligger Villa Borgeri. Herfra er man i et højt anerkendt, internationalt vinmiljø, hvortil vinentusiaster strømmer i lige så høj grad som Montalcino og Chianti. Og så er der bare 4 kilometer til Middelhavet.

Beliggende mellem byerne Bolgheri og Castagneto Carducci ligger den omhyggeligt restaurerede vingård Villa Borgeri, der drives af en ung, ambitiøs og fremadstormende vinproducent, Giorgi Meletti Cavallari. Ejeren er i øvrigt ikke hvem som helst i vinbranche, men søn af en meget anerkendt vinproducent – ligeledes i Bolgheri. Huset med ferielejligheder og en open-air pool er beliggende midt i særdeles fredfyldte omgivelser på den toscanske kyststrækning. Hopper man på cyklen og kører mod vest havner man i Middelhavet – kører man sydpå lander man hurtigt på torvet i den lille by Castegnet Carducci. Vælger man at dreje til højre og køre 4-5 kilometer nordpå, lander man på den berømte allé, der løber fra Middelhavet til vinbyen Bolgheri.

På vingården finder man fem lejligheder. Alle er indrettet i moderne stil – ganske symbolsk med områdets vine – men dog med en snert af landlig og lokal traditionel stil med veludstyrede køkkener, stue med tv og dvd samt Wi-Fi. Der er privat, overdækket terrasse til alle lejligheder. Der er gratis, fælles vaskehus med vaskemaskine, tørretumbler samt strygebræt- og jern. Endelig er der carport tilhørende hver lejlighed.
Der hersker en helt særlig ro på stedet. Personalet er meget opmærksomme og venlige og vil gøre alt for, at gæsterne føler sig godt tilpas. Vingårdens egen vinbutik ligger ganske nær lejlighederne mens selve produktionen er ca. 5 kilometer væk. Det er muligt at leje hele villaen til 20 personer. 
Der er masser af mulighed for store oplevelser på denne Costa Degli Etruschi; den etrustiske kyst, der strækker sig fra Livorno i nord til Piombino i syd. Den 90 kilometer lange strækning er selvfølgelig mest kendt for sin kystlinje, hvor Middelhavet og ikke mindst duften, havet bringer ind over landet er helt specielt – ikke mindst når den blander sig med de tykke fyrreskove. Hav og strand har blåt flag hele vejen fordi havet netop her er helt specielt rent og krystalklart. Videre er der langs kysten masser af mulighed for at dyrke dykning, windsurfing og sejlads. Både fra land og vandsiden vil man opleve de hvordan vind og vand har hugget sig ind i – og formet - de grove klipper. Og så ligger fisk- og skaldyrsrestauranterne side om side.
I baglandet finder man de historiske landsbyer, hvor den middelalderlige arkitektur er intakt som et levende bevis på fortiden. Hertil søgte mange kunstnere og korsfarere. I dag er der stadig masser af kunstnere, men som nævnt er også vinruten søgt af mange vinentusiaster, der søger den specielle toscanske vinproduktion langs kyste. Dette er i sandhed en meget levende og speciel del af Toscana.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2018 - 07.07.2018
25.08.2018 - 22.12.2018
Mellemsæson Højsæson 07.07.2018 - 25.08.2018
5825 DKK - 6575 DKK
6950 DKK - 8450 DKK
7700 DKK - 9200 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Der er kun opvaskemaskine i lejlighederne til hhv. 4 og 5 pers.

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen