Pian della Casa, Montaione – feriebolig i det centrale Toscana

I det centrale Toscana – ikke langt fra Montaione, hviler Pian della Casa i sin egen elegante verden. Her finder man en feriebolig i Toscana, hvor man uden tvivl fornemmer, at her lever man midt i det der altid har været her: naturen. Tilsat rustikke og autentiske oplevelser og moderne komfort.

Pian della Casa, Montaione lever op til de flestes ønsker og krav til en dejlig feriebolig i Toscana. Her er ro og idyl - men ikke mere end at både børn og voksne kan trives og holde både en aktiv og en afslappet ferie. Værten sørger for, at der er pænt, ryddeligt og tilgængeligt for alle. Der stilles krav gæsterne om, at man ikke udstiller sit vasketøj efter forgodtbefindende, men placeret på anviste steder – alt sammen for at sikre og bevar førstehåndsindtrykket om en elegant feriebolig i Toscana.

Pian della Casa, Montaione har syv lejligheder og fire selvstændige huse – alle med privat ude-område. De i alt 11 ferieboliger er enkelt og rustikt indrettet som så typisk for en feriebolig i Toscana – eller i det hele taget en bolig i Toscana. Her er hverken for lidt eller for meget, men netop det, man har brug for på en ferie.

Til gengæld er de udendørs faciliteter på Pian della Casa, Montaione temmelig meget mere end mange andre ferieboliger i Toscana leverer. Her er – ud over de bedøvende dufte fra de enorme fyrretræer, masser af muligheder. I skyggen – under store træer, finder man legeplads til de mindste med vippe, gynger og legehus. Et andet område af parken er forbeholdt den mentale og fysiske motion; her er meterhøje skakbrikker – samt et par bænke til at puste ud undervejs i matchen.

I et tredje område i parken ved Pian della Casa er poolen beliggende. Herfra er der fantastisk udsigt over det smukke landskab i Toscana ved Montaione. Endelig er der her – i forskudte plan – bordtennis og bordfodbold. Rundt om i parken er der masser af plads til boldspil og leg.

Det store grill-område ved Pian della Casa er meget lækkert med plads til udendørs spisning – hvis man ikke foretrækkersine egne enemærker. Slutteligt skal nævnes, at der midt på grunden – separat fra alle ferieboliger, ligger et mindre kogehus, hvorfra man kan bestille original mad tilberedt af en lokal kogekone. I cantina’en ved siden af kan man afhente og selv afregne for vand, vin og kaffe.

Pian della Casa, Montaione vil glæde de fleste som feriebolig i Toscana.

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen