Fattoria Mansi Bernadini – en agriturismo ved Lucca

Smukt placeret i bakkerne ved Lucca – 10 km fra centrum – ligger Fattoria Mansi Bernadini, en agriturismo ved Lucca. Fattoria Mansi Bernadini producerer hovedsagligt olivenolie af meget høj kvalitet. Så høj, at olierne er kendt i og sælges til hele verden.

Området nord for Lucca – nærmere bestemt omkring den lille flække Segromigno in Monte – er med sin placering 200-300 meter over havets overflade og med den helt specielle lerholdige jord, ideelt for oliventræer. Fattoria Mansi Bernadini har ikke mindre end 3500 oliventræer af forskellige sorter på den 20 hektar store grund.
 
Agriturismoen – de boliger der udlejes som feriebolig – består af fem selvstændige huse med plads til mellem fire og 10 gæster. Boligerne har privat have/terrasse med grill og deler en stor, dejlig pool. Desuden er der på grunden en tennisbane til fri afbenyttelse.
 
Ved selve hovedhuset er der et antal værelser, der udlejes som bed&breakfast. Der foruden vil der til gæster i agriturismoen være mulighed for at tilkøbe morgenmad som kan nydes på terrassen. Endelig er der ved hovedbygningen – samme sted, der serveres morgenmad, en restaurant, der er åben hver aften for agriturismoens gæster.
 
Med kort afstand til en af de meget besøgte byer i Toscana, Lucca, er agriturismo Fattoria Mansi Bernadini ideelt placeret. Fra agriturismoen opnås ligeledes let adgang til strandene ved Versilia, hvor man kan opleve Middelhavet  i det nordlige Toscana. Ligeledes er der kort afstand til Pisa og Firenze, der også er store trækplastre med de forskellige seværdigheder i form af historiske og kulturelle bygninger og piazza’er.

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133