Toscana

Bed & Breakfast

[Ref nr. 550916]

Lucca: Luksus bed & breakfast ved det antikke tårn Torri Guinigi

Der er masser af muligheder for at finde et bed & breakfast i Lucca, men der er stor forskel på kvaliteten af disse. Det er, uden overdrivelse, svært at finde bedre bed & breakfast i det centrale Lucca end dette ved Torri Guinigi. Det er endda belønnet på internationale rejse-sites som det bedste – og det siger ikke så lidt.

Værten, Margheritas Bed & Breakfast ved Torri Guinigi i Lucca, er intet mindre end et Luksus Bed & Breakfast. Der er bare tre værelser samt en stor, fælles stue møbleret med særdeles komfortable møbler. Videre er der en lille, intim spisesal i åben forbindelse med opholdsstuen. Fællesarealerne kan frit benyttes – man kan endda om eftermiddagen sætte sig med en drink på husets regning.

Men det er ikke bare antallet af værelser der gør dette Bed & Breakfast ved Torri Guinigi, Lucca til et luksuriøst ét af slagsen. De tre værelser, hhv. suite, superior og standard, er af meget høj standard og er alle særdeles komfortable og luftige. Alle har privat badeværelse; suite har badekar, superior og standardværelset har bruseniche. Desuden er der i alle rum tv og air condition. Videre er de indrettet med meget behagelig senge og interiøret er i smagfuld romantisk stil af høj kvalitet. Der er Wi-Fi over alt – både i værelser og i fællesarealerne.
Ferieboligen er beliggende meget centralt ved Torri Guinigi i Lucca. Der er få minutters gang til Piazza dell’ Anfiteatro og til via Fillungo, hvor man finder et utal af butikker og barer/restauranter. I det hele taget er Lucca fyldt med både store og små oplevelser i de snævre gyder. Byen er kendt for mange ting, men ikke mindst er den næsten fem kilometer lange fæstningsmur rundt om byen særdeles velbevaret. Faktisk er den helt intakt, idet den aldrig har været benyttet til forsvar. Dette igen har gjort, at byen inden for murene endnu står i al sin Middelalderlige pragt, med et stort antal velbevarede bygninger. Ikke mindst er der mange kirker i byen. Lucca går under betegnelsen byen med de hundrede kirker. Antallet er måske ikke helt i overensstemmelse med virkeligheden, men der er mange.
Fra ferieboligen ved Torri Guinigi i Lucca er der også kun en kort spadseretur til området for enden af via Roma, hvor den årligt tilbagevendende Lucca Summer Festival finder sted. Denne festival løber af stablen hvert år i juli og august og tæller et antal koncerter med store italienske og internationale kunstnere.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 25 km

Restaurant - Afstand 50 m

Lufthavn Pisa 35 km

Nærmeste større by 

Trådløs internet

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES MIN. TO NÆTTER

Ekstra seng: Kun sovesofa i superior-værelse - 15 EUR/pers/nat

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2017 - 31.03.2017
02.11.2017 - 31.12.2017
Mellemsæson Højsæson 01.04.2017 - 01.11.2017
800 DKK - 1000 DKK
750 DKK - 1000 DKK
700 DKK - 825 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133