Amalfikysten, Sorrento – villa ved Nerano og Marina del Cantone

Luksusboliger

[Ref nr. 99800106]

Amalfikysten, Sorrento – villa ved Nerano og Marina del Cantone

AMALFIKYSTEN, Sorrento, villa, 8 +2 pers.

Med sin placering på en af Amalfikystens smukkeste strækninger ved Nerano og Marina del Cantone; bare 15 km fra Sorronto, kan man som gæst i privat villa med pool nyde uhindret udsigt over det uendelige Middelhavet. Området er udover det smukke hav kendt for sine undervandshuler som dykkere og snorklere nyder godt af. Desuden er området i høj grad velegnet til trekking. Eller bare til udvidet livsnydelse.

Villaen ved Nerano på Amalfikysten er placeret højt, således at man fra terrasser, have og pool-området har uhindret udsigt over Marina del Cantone. Der er her fra bare 600 meter til stranden, hvor en af Sorrento-halvøens ellers så barske og forrevne klipper afslører en af sine mange sandlaguner med badestand af høj kvalitet. Villaen er i tre plan og er udstyret med aircondition og Wi-Fi. Der er i alt fire soveværelser med en-suite badeværelser og satellit-tv. Villaen har et stort udeområde med eksklusiv udsigt over Middelhavet. På terrasserne finder med den opbyggede on ground pool, der netop på grund af sin opbygning ligeledes tillader samme fantastiske havudsigt. Videre finder man på udeområdet bordtennisbord og grill. I lejemålet indgår tre timer daglig hushjælp mandag – lørdag.

Villaen ved Nerano og Marina del Cantone udmærker sig ikke alene ved sin placering på Amalfikystens smukke strækning tæt på Sorrento. Selve huset er ligeledes meget lækkert og med komfortable møbler. Og netop komfortable møbler er det første man møder, når man kommer ind i huset. Her er man nemlig i dagligstuen, der ud over bekvemme sofaer også er udstyret med en sovesofa velegnet til børn. Desuden finder man her satellit-tv samt dvd maskine, cd-afspiller og radio.
Ligeledes finder man i stuen et mindre spisebord til fire personer. I forlængelse heraf er der indrettet et mindre køkken med ovn, komfur og mikrobølgeovn. Fra stuen er der adgang til en stor terrasse, der åbner til en næsten ubegribelig udsigt over Middelhavet ved Nerano, Marina del Cantone, Amalfikysten og området ved Sorrento. Endelige er der på stueplan det ene af husets fire soveværelser med dobbeltseng og en-suite badeværelse. Soveværelset her har udgang til privat terrasse. Badeværelset har jacuzzi badekar.
På første sal er der en stor opholds- og spisestue med komfortable møbler – her i blandt en dobbelt sovesofa til børn. Videre finder man spisebord placeret ved vindue med eksklusiv udsigt over Marina del Cantone og Amalfikysten. Fra dette niveau er der ligeledes udgang til terrasserne. Man finder på første sal også ferieboligens egentlige køkken, der er fuldt udstyret med ovn, komfur, fryser med videre. Der er fra køkkenet direkte udgang til haven. Endelig er der på første etage badeværelse med bruseniche samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Fra terrasserne på denne etage vil – især om aftenen – duftene fra i området ved Sorrento og Nerano minde en om, at netop her findes nogle af Italiens bedste og fineste fiskerestauranter.
Øverste etage på villaen ved Marina del Cantone og Nerano har tre soveværelser – alle med dobbeltseng og en-suite badeværelser. Alle soveværelserne har satellit-tv, men hvem har i virkeligheden brug for det, når der ligeledes fra alle værelser er et særdeles eksklusivt vue over Amalfikysten og Sorronto-halvøen.
Ud over at de lokale fiskere ved Amalfikysten trækker tonsvis af lækre og velsmagende fisk op af Middelhavet, er området her ved Sorrento, Nerano, Marina del Cantone og resten af Campania specielt kendt for sin produktion af den helt rigtig mozzarella – bøffelmozzarellaen. Der er flere gisninger om, hvor vidt bøflerne oprindeligt er fra egnen eller bare har overlevet på grund af de gunstige forhold. Videre er området usædvanlig frodigt, hvilket – sammen med det milde klima – giver de optimale betingelser for de mange citrontræer, og den deraf udviklede specialitet: likøren Limoncello. Måske giver det mening, når den italienske forfatter Renato Fucini siger, at for de Amalfitanerne der på dommens dag kommer i Paradis, vil det være en dag som alle andre. Man får allerede en snert af Paradis ved ankomst, når der på terrassen serveres vin og prosecco og Middelhavet lokker med oplevelser og livsnydelse af sjælden format.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 01.03.2017 - 01.05.2017
01.10.2017 - 01.11.2017
Specialperiode(r)
01.01.2017 - 01.03.2017
01.11.2017 - 31.12.2017
Mellemsæson 01.05.2017 - 01.07.2017
01.09.2017 - 01.10.2017
Højsæson 01.07.2017 - 01.09.2017
40.150 DKK / 33.450 DKK 46.825 DKK 53.525 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Sikkerhedsdepositum: 1000 EUR

El: inklusive op til 100 KwH

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen