Luksusboliger

AMALFIKYSTEN - villa, 12+2 pers.

[Ref nr. 99840105]

Amalfikysten: luksusvilla ved Middelhavet, Amalfi og Salerno

Fra poolkanten og fra terrasserne er der uhindret, panoramisk udsyn over Middelhavet og Amalfikysten og fra luksusvillaen er der kort afstand til en af Salerno-provinsens smukkeste og mest maleriske byer: Amalfi. Alting her foregår med en tilbagelænet ro og fryd – for det er svært at forestille sig, hvor det skulle være bedre at være.

Den italienske digter Renato Fucini konstaterer, at for de Amalfitianere der på dommens dag kommer i Paradis, vil det være en dag som alle andre. Det vil man sandsynligvis være enig, hvis man tilbringer bare en kort tid i luksusvillaen på bakketoppen. Her fra vil man meget let kan få følelsen af, at man ikke bare overskuer Amalfikysten, men hele Middelhavet med byerne Amalfi og Salerno som de funklende fyrtårne.

Der er 113 trappetrin op til luksusvillaen, så det giver formentlig sig selv, at netop her oppe er der et næsten ufatteligt udsyn over Amalfikysten ved Middelhavet. Fra parkeringspladsen er der en elevator, der dog kun er beregnet til bagage eller de indkøb der kan være foretaget under markedsbesøg i Amalfi eller Salerno. Selv om turen op kan være streng, kan 113 trin ned også være en udfordring. Men klarer man netop den tur ned, venter der her en fantastisk restaurant, hvor man kan svælge i havfrugter og liflige dråber.
Luksusvillaen, beliggende ca. to kilometer fra centrum af Amalfi og 30 kilometer fra Salerno, er i tre etager med terrasser fra alle tre niveauer. Udsigten over Middelhavet ved Amalfikysten er unik fra alle plan - ude som inde. Hovedindgangen foregår fra haven på mellemste plan. Her kommer man først til en delvist overdækket terrasse med bord og stole til 12 personer, åben pejs samt et tilstødende, fuldt udstyret køkken. Terrassen er ligeledes indrettet med bekvemme møbler og adskillige chaiselonger samt et stereoanlæg. Endelig er der på terrassen en udendørsbruser i forbindelse med poolen.
Fra terrassen er der indgang til stue – ligeledes med bekvemme møbler, tv og dvd, samt udgang til en anden, mindre terrasse med eksklusivt vue over Amalfikysten. Fra stuen er der også eksklusiv udsigt over Middelhavet og området ved Amalfi og Salerno. På dette plan i villaen er der tre soveværelser med dobbeltseng. Alle dobbeltsenge i villaen kan dog på opfordring ændres til to enkeltsenge. De to af soveværelserne deler et lækkert badeværelse med keramiske fliser og jacuzzi-bruser. Det tredje soveværelse har privat indgang fra den mindre terrasse, der deles med stuen. Dette soveværelse har privat badeværelse med jacuzzi badekar. Endelige er der på stueplan et stort, åbenplan-køkken, der er fuldt udstyret med blandt andet små barkøleskabe, åbent ildsted samt spisebord til 8 personer.
22 trin fører op til en annekslignende afdeling af luksusvillaen. Indgangen hertil foregår via en stor terrasse med panoramisk udsigt over Amalfikysten ved Middelhavet. Terrassen er møbleret med solstole. Der er i denne afdeling soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med keramiske fliser og brusekabine samt opholdsstue. Fra mellemste niveau fører 30 trin ned til nederste etage, hvor man finder to soveværelser med en-suite badeværelser, opholdsstue med spisebord- og stole til fire personer samt endnu en panoramisk terrasse med bord og stole samt eksklusiv udsigt over havet ved Amalfi og Salerno.
I haver og terrasser udenfor luksusvillaen er der masser af spændende afdelinger og udsigtssteder. Det helt store trækplaster er dog den infinity-pool, der tillader et særdeles enestående kig over Middelhavet og Amalfikysten. Poolen, der kan opvarmes på anmodning, er med hydromassage, nakkemassage samt en funktion, der udfordrer gæster til at træne svømning mod strømmen. Her kan man virkelig blive trænet igennem efter en varm oplevelsesdag – for eksempel i Salerno, der er provinsens største by. Eller måske skal man lade op til en nattur til Atrani, få kilometer fra Amalfi, der ud over sin helt enestående smukke beliggenhed som et amfiteater med smalle gyder og stejle trapper, også er kendt for sine blå fisk. Det er fiskerne, der med blå undervandslamper lokker ansjoser og sardiner i nettet. Atrani er i øvrigt med sine 0,12 kvadratkilometer det mindste samfund i Italien. Et besøg her er yderst anbefalelsesværdigt.
Lejemålet inkluderer hushjælp fem timer om dagen / seks dag om ugen, parkeringsplads til to biler, linned- og håndklædeskift midt på ugen samt slutrengøring.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 

Restaurant - Afstand 100 m

Lufthavn Napoli, 75 km

Nærmeste større by Salerno, 32 km

Pool

Opvarmet pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Antal soveværelser 6
Dobbeltsenge 6
Enkeltsenge 6

Antal badeværelser 5
Heraf en-suite badeværelser 2

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv info@you-go.dk

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 1500 EUR kontant

Slutrengøring: 200 EUR

Ekstra seng (max. to stk): uden beregning

El - her under aircondition: op til 300 kWh inkl. Forbrug her over afregnes lokalt, 0,42 EUR/kWh

Pool-opvarmning (frivilligt): 300 EUR/uge

Varme: afregnes efter forbrug

Vælg bolig
Lavsæson 04.01.2020 - 11.04.2020
17.10.2020 - 12.12.2020
Mellemsæson 23.05.2020 - 20.06.2020
05.09.2020 - 19.09.2020
Specialperiode(r)
11.04.2020 - 23.05.2020
19.09.2020 - 17.10.2020
12.12.2020 - 02.01.2021
Højsæson 20.06.2020 - 05.09.2020
44.975 DKK 81.575 DKK / 67.750 DKK 104.275 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133